NOVI SNIMAK DIVLJE SVINJE U BEOGRADU: Meštani Rakovice u strahu zbog ove životinje koja bezbrižno šeta u njihovom kraju! (FOTO)
Foto: Shutterstock

neverica

NOVI SNIMAK DIVLJE SVINJE U BEOGRADU: Meštani Rakovice u strahu zbog ove životinje koja bezbrižno šeta u njihovom kraju! (FOTO)

Društvo -

Meštani Rakovice su uznemirani nakon što je u njihovom naselju usnimljena divlja svinja!

U ovom prestoničkom naselju sinoć je uslikana divlja svinja koja se slobodno šetala po Rakovici.

Fotografija divlje svinje objavljena je na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad".

Ovo nije prvi put da divlje svinje, čije je glavno stanište u prestonici na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava, odlutaju.

divlja svinja, Rakovica
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Nije retkost videti ih na Novom Beogradu i na Zemunskom keju.

Pre skoro godinu dana gotovo neverovatna scena odigrala se u Beton Hali, tada su dve policijske patrole blokirale prolaz do ovog popularnog mesta.

Komunalni policajci sa prslucima i naoružani puškama došli su do ulaza jednog objekta, kako bi izvukli divlju svinju koja je ušla u jedan lokal.

Naime, sumnja se da je ova životinja pobegla iz svog prirodnog staništa zbog vodostaja koji je nabujao ovih dana usled velikih padavina, te pokušala od straha da se sakrije.

Velika divlja svinja, podsetimo, krajem januara prošle godine napala je prolaznicu kod Fakulteta dramskih umetnosti na Novom Beogradu!

Stručnjaci upozoravaju da se životinja ne uznemirava i da se lokacija gde je viđena prijavi "Veterini Beograd".

Bonus video:

00:13

UŽAS NA DEPONIJI U SURČINU! Nepoznate osobe BACILE 7 TONA smrznute piletine! Građani BESNI – traže ODGOVORNOG (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja