ZA DANAŠNJU DECU FIKSNI TELEFON JE ČISTA MISTERIJA: Srbin snimio klince kako pokušavaju da koriste brojčanik! OVO JE HIT! (VIDEO)
Foto: Tik Tok Printscreen

aparat iz prošlosti

ZA DANAŠNJU DECU FIKSNI TELEFON JE ČISTA MISTERIJA: Srbin snimio klince kako pokušavaju da koriste brojčanik! OVO JE HIT! (VIDEO)

Društvo -

Fiksni telefoni sa brojčanikom koji su do pre 10, 15 godina bila normalna stvar, današnjim generacijama su potpuna misterija i predstavljaju komplikovane i nerazumljive aparate iz prošlosti!

Koliko je mladima teško da "provale" fiksni telefon svedoči i video, objavljen na Tik Toku, na kojem se vide dvojica mališana kako bezuspešno pokušavaju da pozovu određen broj.fiksni t

Muškarac koji snima, dečacima diktira broj, a onda se na snimku vidi jedan dečak kako uzima celi brojčanik u šaku i pokušava tako da ga okrene.

- Nije tako, aj drugačije - objašnjava muškarac.

- Ajde ti - kaže drugom detetu, ali on pokušava isto.

- Ne, ne, nije, nije - odgovara muškarac.

Ovaj video pod nazivom "Kako android generacije koriste fiksni" je nasmejao mnoge i postao viralan za jako kratko vreme, pa ga je tako samo na Tik Toku lajkovalo preko 13.000 ljudi.

U komentarima ispod objave korisnici su komentarisali da smo mi, stariji, isti takvi kada je u pitanju moderna tehnologija:

- Čekaj da vide kako je! I oni se smeju šta mi ne umemo na internetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track