MAJKA S BEBOM NA MUKAMA ZBOG STARIJE KOMŠINICE: Baba me prijavila policiji, smeta joj bebin plač! Žalila se i upravniku, ne miruje
Foto: Shutterstock

smeta joj sve

MAJKA S BEBOM NA MUKAMA ZBOG STARIJE KOMŠINICE: Baba me prijavila policiji, smeta joj bebin plač! Žalila se i upravniku, ne miruje

Društvo -

Jedna majka iz Srbije na velikim je mukama jer joj glavobolje zadaje jedna starija komšinica kojoj smeta plač njene bebe!

Koliko je starija gospođa besna, govori i to što je ovu majku prijavila policiji zbog toga što mala beba plače.

Ova majka je očajna i obratila se korisnicima društvenih mreža za savet.

- Skoro smo kupili stan i preselili se u njega. Imam malu bebu od par meseci koja je u fazi nicanja zubića i stalno plače što smeta komšiki pored. Starija je žena, vidi se da je dosta zaguljena. Žalila se upravniku zgrade na šta mi je on rekao da samo pokušam da umirim bebu i da ne obraćam pažnju na nju jer je i ranije pravila problem stanarima - napisala je ova majka u grupi "Pravna pitanja".

Međutim, dodala je da baba ne miruje.

komšinica, beba, plač, majka
foto: Printscreen Facebook

- Zvala je i policiju zbog remećenja mira, njima je rekla kako mi stalno pravimo buku pa ona mora da pije lekove za smirenje, preti kako će ona da nas iseli odatle, čak sam par puta zatekla njeno smeće ispred mojih ulaznih vrata. Kad sam joj rekla za to napala me je da lažem i izvređala - navela je ona.

Kaže da je i njen supurg pokušao da razgovara sa njom, ali da ona postaje sve gora.

- Sem plača bebe ne pravimo neku buku, u fazi smo nekog renoviranja, ali tada poštujemo kućni red i niko se od ostalih stanara ne žali sem nje, a ja stvarno ne mogu maloj bebi da objasnim da ona treba da ćuti i nikad ne zaplače zbog džangrizave komšike. Znam da ona ne može da me iseli iz vlastitog stana, ali mi njeno ponašanje više ide na nerve. Šta mi je činiti da je skinem s glave? - upitala je ona za savet.

Korisnici su je savetovali da ona prijavi babu za uznemiravanje i pretnje, te da će se umiriti kad njoj policija zakuca na vrata.

Bonus video:

04:11

MOLIO DA OSTANE U STANU, PA UZURPIRAO CEO SPRAT! Stanari Karađorđevog trga u Zemunu na sudu pokušavaju da se reše BAHATOG KOMŠIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track