SNIMAK BAHATE VOŽNJE U MIRIJEVU ŠOKIRAO LJUDE: "Ulaze kolima i voze pijani i drogirani gde se mala deca igraju i stariji šetaju!"
Bahati vozač vozio po stazi za pešake u Mirijevu, Foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

UŽAS

SNIMAK BAHATE VOŽNJE U MIRIJEVU ŠOKIRAO LJUDE: "Ulaze kolima i voze pijani i drogirani gde se mala deca igraju i stariji šetaju!"

Društvo -

Snimak bahate vožnje u beogradskom naselju Mirijevo frapirao je kako meštane, tako i korisnike društvenih mreža!

Kako se može videti na snimku koji je objavljen na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd" bahati vozač je vozio i to po stazi koja je predviđena za pešake!

- Mirijevo, šetalište! Bahata vožnja po stazicama! Užas, ulaze kolima i voze pijani i drogirani gde se igraju mala deca i šetaju starije osobe - navodi se u opisu video-snimka.

bahata vožnja, Mirijevo
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Kako se može zaključiti iz komentara korisnika, ovo nije usamljen slučaj.

- Na istom mestu smo imali istu situaciju. Pozvali smo policijsku stanicu iz kraja i poslali su patrolu - naveo je jedan korisnik.

Nažalost, ovo nije prvi put da bahati vozači rizikuju bezbednost drugih.

Nedavno je jedan snimak koji je objavljen na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd" razbesneo korisnike društvenih mreža.

- Čovek vozi po parku i po dečijem igralištu. Snimaju se za Tiktok. Sramno ponašanje - navodi se u opisu kratkog video snimka.

Bonus video:

01:52

VOZAČ AUTOMOBILA METALNOM PALICOM SLOMIO STAKLO AUTOBUSA Apel reportera Kurira: Setite se pravila prednosti GRADSKIH autobusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track