KUĆU OD 110 KVADRATA NUDE ZA 10.800€ Ima internet, gas, voćnjak... i to na sat i po od Beograda! Kupci u neverici: "To je greška?"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

povoljna kuća na selu

KUĆU OD 110 KVADRATA NUDE ZA 10.800€ Ima internet, gas, voćnjak... i to na sat i po od Beograda! Kupci u neverici: "To je greška?"

Društvo -

Kuće na selu u poslednje vreme mogu se pazariti po veoma pristupačnim cenama, ponude su šarenolike. U neke je potrebno ulagati, dok u ponudi ima i kuća u koje nije potrebno uložiti ni dinar.

Sve više građana odlučuje se na beg iz grada i život na selu, te je potražnja za ovim kućama u porastu.

Nedavno je oglas za prodaju jedne kuće kod Plandišta, na svega sat i po od Beograda, iznenadio korisnike društvenih mreža.

Vlasnici prodaju kuću sa baštom i voćnjakom po ceni od 10.800 evra.

kuća na selu
foto: Printscreen Facebook

- Na prodaju kuća u Markovićevu kod Plandišta 110m2. Useljiva, grejanje gas, telefon, internet. U sklopu kuće bašta, letnjikovac, garaža. Voćnjak i poljoprivredno zemljiste 3912m2, a ukupna površina sa kućom 4550m2. Cena 10.800 evra - navodi se u opisu oglasa koji je objavljen na stranici "Kupovina-prodaja jeftinih kuća do 15.000e isključivo".

Priložena je i jedna fotografija, pa su mnogi korisnici tražili još fotografija.

Neki su se čak pitali i da li su vlasnici pogrešili prilikom navođenja cene, jer je mnogima čudno da se ova kuća prodaje za taj iznos.

Bonus video:

02:06

MALO JE POZNATO DA JE OVO VOJVOĐANSKO SELO BILO SRPSKA PRESTONICA, a danas je poznato po neobičnom muzeju i ZELENOM ZMAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track