VELIKI STE LJUDI, DECO! Učenici iz Kraljeva priredili rođendansko iznenađenje za druga sa poteškoćama u razvoju!
Foto: Tik Tok Printscreen

lep gest

VELIKI STE LJUDI, DECO! Učenici iz Kraljeva priredili rođendansko iznenađenje za druga sa poteškoćama u razvoju!

Društvo -

Učenici Ekomonsko-trgovinske škole u Kraljevu priredili su rođendansko iznenađenje za svog druga sa poteškoćama u razvoju dokazavši tako da naša omladina, uprkos izazovnim vremenima u kojima žive, ima osećaja za druge i ne diskriminiše one koji se malo razlikuju!

Oni su svom drugu poklonili tortu i okupljeni, puni ljubavi, na njegovo veliko oduševljenje mu otpevali rođendansku pesmu.

@srbijuupoznaj

Рођенданско изненађење за нашег драгог друга са сметњама у развоју, приређено од стране пријатеља и асистената из "Економске школе Краљево" 🎉🎂❤️🎁. Хвала @kpejcicpaunkovic ♥️

♬ original sound - srbiju_upoznaj

- Rođendansko iznenađenje za našeg druga sa smetnjama u razvoju priređeno od strane prijatelja i asistenata iz Ekonomske škole Kraljevo - piše u opisu snimka koji je objavljen na Tik Toku.

Ovaj snimak naišao je na veliko odobravanje ljudi koji su čestitali deci što imaju empatiju i što ne diskriminišu druge.

dete sa posebnim potrebama Kraljevo
foto: Tik Tok Printscreen

"Veliki ste ljudi, deco! Bog vas blagoslovio!", "Hvala bogu da ljudskost još postoji! Srećan rođendan vašem drugu" "Suze same kreću, predivno", bili su samo neki od komentara ispod objavljenog snimka.

Iako se često govori da su, u današnjoj eri digitalnih uređaja i opšte otuđenosti, mladi najveće žrtve jer žive u virtuelnom svetu i nemaju osećaja za druge, ovaj gest je pokazao da to nije tako i da bi svi nešto mogli da naučimo od njih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track