Željko Pantelić iz Šapca, bivši oficir JNA, oduševio je brojne korisnike Iks platforme kada je na svom profilu otkrio da uprkos prognozama doktora koji mu nisu davali šanse da će preživeti nakon saobraćajne nezgode davne 2011. ne samo preživeo, već danas, 13 godina kasnije pronašao sreću u malim stvarima koje život donosi.

"Iako mi doktori posle saobraćajke 2011. nisu davali nikakve šanse da ću preživeti, dočekao sam da mi ćerke završe fakultet, a evo i da dođem sinu na maturu.

Napisao sam i dve knjige, gostovao u 30 i nešto gradova. Život je borba i niko nema tapiju u kojoj mu piše da će biti lak", napisao je on.

"Život je čudo"

Njegova objava oduševila je mnoge korisnike na pomenutoj mreži koji su jednostavno mogli da se slože da je život u velikom broju slučaja - čudo.

"Ne izabraste vi mene, nego izabrah ja vas", "Život je čudo", "Život-u najboljem smislu značenja. Svaka čast", "Bravo komšija samo napred", "Svaka čast lave", "E ovo je ono što želim da pročitam danas", "Heroj si. Živeo i radovao se svakom danu koji dolazi. Tvoje lavovsko srce zaslužuje od najbolje", glasili su samo neki od komentara ispod Željkove objave.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.