I DANAS SE OČEKUJU PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: RHMZ objavio detaljnu prognozu za naredne dane - temperatura i do 33 stepena
Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

upaljen meteo alarm

I DANAS SE OČEKUJU PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: RHMZ objavio detaljnu prognozu za naredne dane - temperatura i do 33 stepena

Društvo -

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima, posle podne uz kratkotrajnu kišu i pljuskove mestimično, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 13 stepeni do 17, a najviša dnevna od 25 do 29.

vremenska prognoza
foto: Printscreen/RHMZS

U Beogradu promenljivo oblačno i toplo vreme sa dužim sunčanim intervalima. Posle podne u pojedinim delovima grada kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren zapadni vetar. Najniža temperatura od 14 stepeni do 17, a najviša dnevna oko 27.

Upaljen meteo alarm

U celoj Srbiji danas je na snazi žuti meteo alarm zbog grmljavine, a to znači da vreme može biti potencijalno opasno.

vremenska prognoza
foto: Printscreen/RHMZS

Vreme narednih dana

Četvrtak: Pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 13 do 19, a najviša od 30 do 32 stepena.

Petak: Pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 14 do 20, a najviša od 30 do 33 stepena.

Subota: Pretežno sunčano i još toplije. Posle podne u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom, uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 13 do 20, a najviša od 30 do 33 stepena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track