Čuveni gazda Mecka, poznat po organizovanju raskošnih porodičnih veselja u svojoj familiji ali i kao gost nekih od najbogatijih gastarbajterskih svadbi i krštenja, i od po milion evra, ovog puta kumovao je na jednom takvom veselju koje je održano na Siciliji.

Reč je o raskošnoj svadbi na kojoj se mladoženja Italijan oženio mladom iz Bugarske a kum je upravo bio gazda Mecka koji, kao ni na prethodnom veselju od pre desetak dana, para nije žalio ni na mladence, ni na muziku, posebno ne na dobar narodnjak!

TikTok/Printscreen/Uroš Božić A OD KUMA BRDO LOVE! GAZDA MECKA KUMOVAO NA SICILIJANSKOJ SVADBI OD MILION €! Kad su zagruvali narodnjaci, Italijani pali u trans!

On je pokazao i kako se sprema za svadbeno veselje, kako ga doteruju... Ovog puta se pojavio u svetlo-plavom odelu, a evre je, kao i prošlog puta, samo ispaljivao kao mašina!

screenshot-20240606-114613.jpg
TikTok/Printscreen/Uroš Božić 
Gazda Meckafoto: TikTok/Printscreen/Uroš Božić

Ni svatovi nisu bili stidljivi pa su pokazivali svoje odevne kombinacije od po nekoliko hiljada evra.

screenshot-20240606-105535.jpg
TikTok/Printscreen/Uroš Božić 
foto: TikTok/Printscreen/Uroš Božić

Za ovu svadbu bio je zakupljen čitav hotel a služila su se samo najskuplja pića ,bifteci i plodovi mora.

Muzika je gruvala narodnjake a Italijani, koji verovatno nisu imali pojma šta je to, samo su đuskali.

screenshot-20240606-121316.jpg
TikTok/Printscreen/Uroš Božić 
foto: TikTok/Printscreen/Uroš Božić

Ko je gazda Mecka?

Pored gazde Cipiripija, gazda Mecka je jedan od naših najpoznatijih gastarbajtera koji je u inostranstvu zaradio čitavo bogatstvo pa sada sa familijom živi u raskoši.

On je oženio čak tri sina u istom danu, a jednom je za punoletstvo poklonio "ferari"! I tad su pare letele na sve strane, a na stolovima je bilo skupo posluženje a potom i torta od 9 spratova koju su mladenci sekli sabljom.

U nekim kadrovima koji su osvanuli na Jutjubu videlo se i kako je gazda Mecka uredio dom - skulpturama i "luj viton" zavesama.

On je široj javnosti postao poznat i po čuvenom veselju koje je priredio u svojoj vili na crnogorskom primorju kad je krstio svoje unuke a na kojem mu je pevala Lepa Brena.

Jednom prilikom je rekao da su njihova vlaška veselja takva. Takođe je svojevremeno ispričao i da je rodom iz Kruševca.

Gazda Mecka čašćava muziku: Ništa ispod 200 evra

screenshot-20240606-121326.jpg
TikTok/Printscreen/Uroš Božić 
foto: TikTok/Printscreen/Uroš Božić

Jako mlad je ostao bez oca, a oženio se kada je imao samo 14 godina.

- Mi smo Vlasi, to je bio običaj. Već 32 godine smo zajedno, dobra je. Sve mogu. Bio sam u celom svetu - kaže gazda Mecka. Za njega vele da je multimilioner, koji je stekao sve svojim radom.

- Radim od 14. godine, imam firmu već 30 godina, ustajem svako jutro u šest, jedva spavam. Imam četvoro dece i pet unuka. Slušaju me - kaže gazda Mecka, za kog kažu da ga novac nije promenio.

Kad on slavi, ta veselja koštaju i po nekoliko stotina hiljada evra, a samo se za muziku daje oko 100.000 evra plus bakšiš koji bude i do 50.000 evra.

Kurir.rs/TikTok Uroš Božić