BLAGOSLOV PRIRODE SA PODRUČJA FRUŠKE GORE
Foto: Promo

BLAGOSLOV PRIRODE SA PODRUČJA FRUŠKE GORE

Društvo -

Fruška gora, mesto gde su se vekovima gradili manastiri, dom je i jedne od najčistijih i najlepših voda koje naša zemlja ima da ponudi. Ovo područje, koje mnogi nazivaju "magičnim", krije u sebi netaknutu prirodu i predivne pejzaže koji su od davnina bili izvor života i zdravlja. Upravo ovde, u ovom prirodnom raju, izvire Jazak voda, koja ne samo da okrepljuje telo, već i napaja duh.

Jazak voda
foto: Promo

Fruška gora je poznata po svojoj bogatoj flori i fauni, ali i po kristalno čistim izvorima koji su vekovima unazad koristili stanovnici ovog kraja. Udaljenost od urbanih sredina i industrije garantuje da je ovo područje očuvano od zagađenja, a prirodni sistem filtracije tla dodatno doprinosi čistoći vode.

Jazak voda, koja je upravo sa ovog područja, je toliko čista da pri pakovanju ni ne podleže dodatnom filtriranju. Ova jedinstvena osobina čini Jazak vodu jednom od najkvalitetnijih voda koje možete pronaći na tržištu. Svaki gutljaj ove vode je kao da pijete direktno sa izvora, upijajući sve blagodeti prirode.

Jazak voda
foto: Promo

Dostupna u nekoliko različitih vrsta i pakovanja: prirodna mineralna voda - idealna za svakodnevnu hidrataciju, gazirana mineralna voda koja pruža osvežavajući osećaj sa blagim mehurićima i voda sa ukusima - dostupna u varijantama sa dodacima prirodnih aroma, kao što su limun, malina i breskva.

Kada sledeći put posegnete za bocom vode, uzmite Jazak, setite se nestvarne prirode Fruške gore, čistih izvora i mesta odakle dolazi.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track