BRAT NESTALOG PLANINARA TVRDI: TRAGOVI NISU MILANOVI, ČEKA SE ANALIZA! Spasiocima na Suvoj planini ovo zadaje NAJVEĆE MUKE
Foto: Kurir Televizija, Drustvene Mreže

kurir televizija

BRAT NESTALOG PLANINARA TVRDI: TRAGOVI NISU MILANOVI, ČEKA SE ANALIZA! Spasiocima na Suvoj planini ovo zadaje NAJVEĆE MUKE

Društvo -

I dalje traje potraga za Milanom Đorđevićem koji je nestao 10.juna na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini.

Potragu od prvog dana prati novinarka Kurir televizije Emilija Andrejević, koja se javila s lica mesta s najnovijim informacijama.

- Juče su svi mediji preneli kako su pronađeni prvi tragovi nestalog Milana. Reč je o kutiji cigareta i upaljaču. Međutim, u sinoćnjem razgovoru sa Milanovim bratom saznala sam da nije pronađen nikakav trag u vezi koji može da se poveže sa Milanom. Takođe nisu stigli ni rezultati analiza otisaka prstiju i tragova na automobilu, tako da za sada nemamo nikakvih detaljnijih informacija - započela je uključenje novinarka Kurir televizije, i gledaocima otkrila šta su joj rekli spasioci.

- Međutim, jutros sam se čula i sa Gorskom službom, koja mi je rekla da imaju veliki problem sa neprohodnosti na samom terenu - dodala je Emilija Andrejević i najavila sagovornika iz Gorske službe spasavanja.

Gorska služba spasavanja Srbije
foto: Kurir televizija

- Mi smo krenuli u pretragu još prve večeri nakon primljenog poziva. Trudimo se da obiđemo i da pretražimo sve oblasti na koje nam ukazuje neko njegovo pređašnje kretanje, šta je voleo da obilazi, koje su planinarske staze u tom delu i oko samog planinarskog doma i osmatračnice. U planu je da nastavimo pretragu, da je proširimo i da se uverimo da smo pokrili sve moguće puteve koje on je mogao da pređe u nekom normalnom vremenu - rekao je spasilac i dodao:

02:15

TRAGOVI NA SUVOJ PLANINI NISU MILANOVI, ČEKA SE ANALIZA Treći dan potrage na Suvoj planini: Ovo zadaje GLAVOBOLJU SPASIOCIMA

- Teren je generalno jako težak na Suvoj planini, sad je trenutno poseban problem to što je vegetacija jako velika i gusta, tako da se potraga odvija usporeno, ali pre svega jedan od razloga zašto idemo sporije jeste zato što želimo detaljno i temeljno da pregledamo svaki teren, svaki deo terena, da znamo zasigurno da li je on tu ili nije.

Podsetimo, Milan je nestao u ponedeljak oko 12 časova. Ono što je u ovom trenutku poznato jeste da su na terenu sve vreme od tada policajci, žandarmerija kao i gorska služba, ali su im u pomoć u međuvremenu pritekle i šumarska društva kao i Milanova rodbina i prijatelji.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

OGLASIO SE OTAC NESTALOG PLANINARA: I ranije je ovde planinario, ali NIKADA SAM! Očekuje se uzimanje otisaka sa automobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track