PENZIONERI PONOVO NA METI PREVARANATA, SAD IH SALEĆU I NA ULICAMA: Stariji gospodin na Dorćolu je bežao i vikao "Nemam..."
Foto: shutterstock, Petar Aleksic

oprez

PENZIONERI PONOVO NA METI PREVARANATA, SAD IH SALEĆU I NA ULICAMA: Stariji gospodin na Dorćolu je bežao i vikao "Nemam..."

Društvo -

Beograđani upozoravaju na novu prevaru u prestonici. U pojedinim delovima grada pojavili su se prevaranti koji starijim građanima nude posuđe koje papreno košta.

Na njihovoj meti su obično penzioneri kod kojih su dolazili čak i na kućnu adresu kako bi im uvalili posuđe koje im zapravo uopšte ne treba, ali su sada počeli čak i na ulici da ih zaustavljaju.

Upozorenje za građane pojavilo se nedavno i na Instagram stranici serbialive_beograd.

- U Gospodar Jovanovoj ulici oko broja 43 pre oko 15 minuta videla sam muškarca koji starijem gospodinu pokušava da proda posuđ iz gepeka. Dok sam prišla stariji gospodin je, hvala Bogu, vikao: "Nemam dinare" i počeo je da odlazi. Stala sam da fotografišem automobil, prodavac me video i počeo da viče, vređa, i da me psuje jer je video da sam htela da ga fotografišem, brzo je ušao u auto i otišao - napisala je Beograđanka i dodala:

posuđe
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Čovek je visok oko 190 centimetara, ima tamno riđu kosu i bradu, po naglasku bih rekla da nije Srbin kako je teže izgovarao neke reči. Molim vas pazite svoje bake i deke u ovom kraju od prevaranata.

Bonus video:

02:41

PENZIONERI LAKA META TRGOVACA PREVARANATA! Zloupotebljavaju osetljivost starijih, a evo koje sve usluge nude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track