POSLE VELIKOG POŽARA OTVORENA REKONSTRUISANA ROBNA KUĆA "YOUMART": Realizovana značajna kineska investicija u Kruševcu (FOTO)
Foto: Trajal Korporacija

POSLE VELIKOG POŽARA OTVORENA REKONSTRUISANA ROBNA KUĆA "YOUMART": Realizovana značajna kineska investicija u Kruševcu (FOTO)

Društvo -

Kineska robna kuća "Youmart" juče je ponovo otvorena u Kruševcu. U potpunosti je obnovljen i rekonstruisan prostor, nakon požara koji je zahvatio zgradu, čiji je vlasnik „Trajal“. Svečanom otvaranju je, osim menadžmenta Korporacije, prisustvovao i gradonačelnik Ivan Manojlović, sa saradnicima.

- Zadovoljstvo nam je što smo ponovo opremili ovaj poslovni prostor od oko 3.000 kvadrata“, Objekat je modernizovan, poseduje panorama lift, eskalatore, spuštene plafone…i u njemu je smešten veliki asortiman robe, istakla je direktorka gumarske oblasti Korporacije „Trajal“ Andrijana Jovanović.

1 / 6 Foto: Trajal Korporacija

Na svečanom otvaranju generalni direktor Trajala Miloš Nenezić se zahvalio MUP i Odeljenju za vanredne situacije na brzoj i efikasnoj akciji nakon izbijanja požara, ali i susednim stanarima na saradnji tokom obnove objekata, kao i kompaniji „Dunav osiguranje“.

- Vlasnik trgovinskog lanca „Youmart“ Zhu Kju Ping, koji poseduje više od 20 – ak robnih kuća u Srbiji, nije samo zakupac, već i prijatelj i partner korporacije „Trajal“, Zahvaln smo na njihovoj pomoći u okviru bilateralnih poslovnih odnosa koje ova kompanija ostvaruje sa partnerima iz NR Kine, kazao je Nenezić.

Ova robna kuća biće na usluzi građanima, u novom poslovnom prostoru na tri sprata, ima 26 zaposlenih i široku lepezu roba široke potrošnje.

Kurir.rs/Ž. Milenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja