PRVI SNIMCI VELIKOG POŽARA U ŠIDU! Gori fabrika boja i lakova, vatrogasci se bore sa stihijom, TRAGA SE ZA JEDNIM RADNIKOM
Foto: Kurir.rs/D.Š.

vatrA SE ŠIRI

PRVI SNIMCI VELIKOG POŽARA U ŠIDU! Gori fabrika boja i lakova, vatrogasci se bore sa stihijom, TRAGA SE ZA JEDNIM RADNIKOM

Društvo -

Danas oko 11.30 časova požar je zahvatio fabriku boje i lakova "Evrojub" u Šidu, izazivajući veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom i nadležnim službama.

Prema izjavama očevidaca, vatra je brzo dobila na intenzitetu, stvarajući veliki plamen i gust dim koji se vidi i sa velikog odstojanja.

Kako saznajemo, za jednim radnikom se traga, dok su ostali bezbedno evakuisani.

1 / 4 Foto: Kurur/D.Š.

Vatrogasne jedinice iz Šida brzo su reagovale na poziv za pomoć, ali razmere požara zahtevale su dodatnu podršku. Vatrogasci iz Sremske Mitrovice, Šapca, Rume i Novog Sada hitno su pozvani da se pridruže naporima u lokalizovanju vatrene stihije koja je brzo gutala fabričke objekte.

00:03

Požar u Šidu gase vatrogasci iz 5 gradova

Zatvoren je put između fabrike i naselja Vašica.

Po rečima očevidaca situacija je ozbiljna i postoji bojazan da bi požar mogao da se proširi na okolne objekte. Stanovnici obližnjih naselja su pozvani da ostanu unutra i zatvore prozore zbog gustog dima koji se širi područjem.

01:02

Požar u Šidu

Uzrok požara se još ne zna.

Službe su u potpunosti posvećene gašenju požara i minimiziranju potencijalne štete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track