MILANOVOJ MAJCI ČUDNO ŠTO JE NOVČANIK OSTAVIO KOD KUĆE U autu, osim telefona, sad nađeno i ovo: Možda se SKLONIO U MANASTIR
Foto: Gorska služba spasavanja Srbije GSSS, Društvene mreže

MILANOVOJ MAJCI ČUDNO ŠTO JE NOVČANIK OSTAVIO KOD KUĆE U autu, osim telefona, sad nađeno i ovo: Možda se SKLONIO U MANASTIR

Društvo -

Potraga za nestalim Milanom Đorđevićem iz Niša i dalje traje, a prema rečima njegove majke Marice, Žandarmerija je ponovo pregledala teren koristeći termovizijske kamere, ali ni to nije pomoglo u pronalaženju njenog sina.

Neutešna majka još uvek nije izgubila nadu, verujući da je njen sin živ. Pretpostavlja da se možda sklonio u neki od manastira, ali zbog njihovih pravila tajnosti, ne može da potvrdi svoje sumnje.

- Policija je sve uradila, ispitala meštane u selu, rođake i prijatelje. Traže ga i po ovoj vrućini, a teren nije ni malo lak. Otac i brat su mu sve vreme gore, više ne znamo šta da radimo - kazala je majka nestalog Milana Đorđevića.

Nada se da je živ i da će se javiti. Apeluje na ljude, ako su ga negde videli, da jave.

- Samo Bog zna, ne znam šta je ovo, šta se desilo - govori neutešna Marica.

Milan Đorđević, Siniša Đorđević
foto: Kurir/M.S.

Prema njenim rečima, čudno je to što je novčanik ostavio kod kuće. Telefone je ostavio u kaseti, a osim telefona, u automobilu je ostavio i ručni sat.

Sat našle Milanove kolege u kolima

- Sat mu je bio u kolima. Našle su ga njegove kolege, a Milanova supruga je juče otišla da ga preuzme. Ne znam kako ga nisu našli kada su pregledali automobil - rekla je neutešna majka i dodala:

„Mi ne stajemo. Ne znam šta ćemo da radimo, ali ne stajemo dok ga ne pronađemo. Samo želimo da znamo da je živ i zdrav, pa neka je i otišao u neki manastir. Sumnjali smo u manastir u Veti, ali kažu da nije tamo. Kako da znamo da je to tačno? Oni ne smeju da ga odaju. Dobija novo ime, novo sve“, priča Marica.

Milan Đorđević
foto: Gorska služba spasavanja Srbije GSSS

Postoji mogućnost da je otišao prema Zaplanju.

- Od osmatračnice, gde je pas osetio njegov trag jer se tu zadržavao, jedan put vodi prema Zaplanju, a drugi prema manastiru Uspenije presvete Bogorodice u Veti - kazala je neutešna majka.

"Mnogo je žurio"

Prema rečima njenog supruga Slaviše, njihov automobil bio je parkiran kod kontejnera pored doma planinara, i to unatraške.

- Ne znam više šta da mislim. Da li je bio sam, da li ga je neko čekao gore. Mnogo je žurio. Bio je kod mene, a zatim je za dva sata bio na klinici zbog posla. Kamere su ga zabeležile u Studeni u 11:29. Zvao je snaju da ide po ćerku, a on za tu decu živi. Mali sinoć nije hteo da ide na rođendan, nije hteo na trening. Moj drugi sin ne sme da se pojavi jer smo mu rekli da se tata šetao u šumi, da se izgubio i da je čika otišao da ga traži - rekla je Marica i dodala da "ne zna kako je živa".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja