Najobičnija prehlada ili nespretna povreda, letovanje vam može pretvoriti u finansijsku agoniju, ukoliko ste na more otišli bez polise putnog zdravstvenog osiguranja.

U inostranstvu se možete lečiti i o trošku države, ali samo ako vam treba hitna medicinska pomoć od koje život zavisi, dok privatno osiguranje od 4.000 dinara omogućuje da deset dana odmora na moru provedete bez veće brige da će vas povišena temperatura ili prelom ruke papreno koštati.

Šta se podrazumeva putno osiguranje istraživala je novinarka Kurira Teodora Borozan sa Vladimirom Matijašević iz Milnijum osiguranja.

Kurir televizija "ZA NEZNATAN IZNOST NOVCA OBEZBEDITE SEBI POLISU OD 30.000 EVRA" Matijašević: Sve ovo vam pokriva putno osiguranje!

- Svi znamo koliko su troškovi osiguranja skupi u inostranstvu, zato je jako bitno, da pre nego što krenete na put, kupite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Na putu se često događaju neprijatne situacije, kao što su upala uha, prelomi, padovi, takođe se mogu desiti i neke hirurške intervencije, a ukoliko imate polisu, imaćete i kome da se obratite. Jako je bitno da pozovete broj našeg korisničkog centra, a oni će vas uputiti u najbližu zdravstvenu ustanovu i biće vam pružena adekvatna zaštita - započeo je Matijašević, pa je otrkio šta sve pokriva pomenuto osiguranje:

- Privatno putno osiguranje obuhvata najčešće medicinske asistencije, tu će vam biti pružena pomoć od raznih dijagnostika, troškova lečenja, ukoliko je potreban prevoz do bolnice koji će biti pokriven, ambulantno vozilo, kao i svi ostali troškovi koji mogu biti neophodni. Pored toga, zaštićen vam je i prtljag od krađe i oštećenja. Takođe, pokrivena je putna i pravna asistencija, samo je bitno da u datom trenutku pozovete naš korisnički centar, koji radi 24 sata i uvek su dostupni za osiguranike. Cene naše kompanije su konkurentne, pa za neznatan iznos novca možete obezbediti polisu od 30.000 evra, koja može pružiti adekvatno pokriće ukoliko vam to zatreba.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir TV putno osiguranje