DEVOJKA IZ SRBIJE ZVALA MAJSTORA DA JOJ POPRAVI ŠPORET, ON JE IZVREĐAO: Objavio i fotografije, a jedan komentar ŠOKIRAO SVE (FOTO)
Foto: Shutterstock

DEVOJKA IZ SRBIJE ZVALA MAJSTORA DA JOJ POPRAVI ŠPORET, ON JE IZVREĐAO: Objavio i fotografije, a jedan komentar ŠOKIRAO SVE (FOTO)

Društvo -

Opšta rasprava nastala je na društvenoj mreži "X", kada je jedan majstor, koji se bavi popravkom šporeta, objavio fotografiju jednog koji je popravljao kod izvesne devojke. Naime, to ne bi bio problem da ovaj majstor nije izvređao vlasnicu šporeta zbog izgleda i kvaliteta tog kućnog aparata.

Majstor je odradio svoj posao za koji je i uredno plaćen, ali onda je odlučio da pređe granicu, te je sebi dao za pravo da komentariše izgled doma u kojem je obavljao posao. On je napisao da je "ona njegova devojka, letela bi iz kuće".

šporet, majstor
foto: Printscreen X

"Kod jedne mlade dame... A bogme i lepe, 30 leta. Šporet prljav do bola, masnoća i iza, i na bočnim stranama. Da je moja, letela bi iz kuće. Užas jedan, i užasno i naplatio", napisao je ovaj majstor.

Jedna žena se odmah nadovezala na njegov komentar, a njen odgovor šokirao je i razbesneo druge korisnike društvene mreže "X".

"Ako joj muž to ne vidi, i mama mu je bila ista takva. A možda je jadnik rastao bez majke. Valjda će oprati kad budu krečili", navela je ova korisnica.

Rasprava u komentarima se nastavila. Majstor je nastavio da vređa ženu u čijem domu je popravio šporet.

"Muž ju je ostavio baš zbog aljkavosti. Ni da kuva ne zna, a nije krečila dve godine... Ode u pet, dođe kući u tri ujutru. Baraba, a uvek ima para??", napisao je on u komentaru.

Bonus video:

00:39

STANIJA NE IZLAZI IZ KUNJIHJE, SPREMA SE ZA UDAJU! Evo kako se starleta snalazi ispred ŠPORETA, a objavila i OMILJEN recept!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track