"NAPOLJU ARMAGEDON! SKUPLJAJ STVARI, PAKUJ SE, PERI, GACAJ PO BLATIŠTU, A ONDA..." Kamperi ispričali drugu stranu života u kombiju
Foto: Tik Tok Printscreen

hit snimak

"NAPOLJU ARMAGEDON! SKUPLJAJ STVARI, PAKUJ SE, PERI, GACAJ PO BLATIŠTU, A ONDA..." Kamperi ispričali drugu stranu života u kombiju

Društvo -

Anja i Strahinja Tanasković su postali poznati domaćoj javnosti od kada su na društvenim mrežama počeli da objavljuju svoja iskustva sa putovanja koja realizuju u svom kombiju, odnosno, kako ga zovu, u svojoj kući na četiri točka.

Anja i Strahinja, kamper, kuća, kamp kućica
foto: Youtube Printscreen

U avanture idu sa svojim blizancima - sinom i ćerkicom i sa svoja dva psa.

Iako mnogi zamišljaju da je ovakav vid putovanja idealan, jer se svakog dana možeš buditi na nekom drugom mestu, a opet imati udobnost svog doma - nije baš tako!

Kamperske muke
foto: Tik Tok Printscreen

Upravo o tim negativnim stranama pričao je i Strahinja u snimku koji je objavio na Tik Toku, a koji je svojom iskrenošću i duhovitoću nasmejao mnoge.

- Ako pratite ovaj profil i avanture naše šestočlane čerge, videli ste krš puta kako izgleda prelep dan u kući na točkovima. A, evo, kako izgleda dan za koji kažemo: "Bilo je i boljih" - započeo je on i dodao:

Kamperske muke
foto: Tik Tok Printscreen

- U polu noći nas budi Armagedon. Vetar nemilosrdno ljulja kombi i raznosi naše stvari kojekuda. Budimo se "preko bare" i umesto: "Vidi kako sam se probudio" statusa sa kafom i tirkiznim morem, jutro kreće haos - kaže on počevši slikovito da opisuje sve muke kroz koje su prošli.

Kamperske muke
foto: Tik Tok Printscreen

- Peri sve, šetaj pse, skidaj sa šapa tri hektara zemlje, pakuj se, gacaj po blatištu... Pada kiša, a malo i teških reči... Blato u kombiju, svi nabijeni dva sa dva, napolju hladno, roka pljusak, gola smo voda... Sve spakovali i napokon krećemo, al - malo sutra! Parkirani smo u pesku nakon potopa - priča on.

Tada tek kreću muke...

Kamperske muke
foto: Tik Tok Printscreen

- Kreće čupanje, šlajfovanje, glavljenje, probamo klackalicu, krene-stane, posreći nam se. Zaplešemo, pa malo zunemo lampion, pola sata rganja kasnije, u oblaku dima naše lamele, zaletimo ga! Ali, kako to biva, prerano se izložimo i na kraju - ipak potonemo u glib. Traktor traži 100 evra da nas izvuče, ali smo mu prepustili druge uši da klepi. Pošto smo nafatali ove braćale, koji prekidaju drugo pivo u deset ujutru, da nas uz malo muke iščupaju sa svojim zverinom od pikapa koja je imala dovoljno konja da došlepa dugu posle kiše.

@whatifness

Nekad stvari ne idu kao ladna voda i taj deo priče smo oduvek voleli da dokumentujemo, nasuprot nekom vodećem trendu da sve na mrežama deluje lagano, perfektno i da se isprate gorući viralni trendovi, nama su ovi "neinstagramabilni" momenti često najuzbudljiviji deo avanture. U to ime, evo malo blatnjave strane mediterana umesto paniranih nogica i tirkiznog mora...

♬ Smack My Bitch Up - The Prodigy

U opisu ovog, zbog svoje iskrenosti urnebesnog, snimka napisali su da "nekada stvari ne idu kao ladna voda".

Kamperske muke
foto: Tik Tok Printscreen

- I taj deo priče smo oduvek voleli da dokumentujemo, nasuprot nekom vodećem trendu da sve na mrežama deluje lagano, perfektno i da se isprate gorući viralni trendovi, nama su ovi "neinstagramabilni" momenti često najuzbudljiviji deo avanture. U to ime, evo malo blatnjave strane Mediterana umesto paniranih nogica i tirkiznog mora...

Bonus video:

00:15

Vatra progutala kamper Holanđanima kod Nove Varoši

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja