VUČEVIĆ: UVEK SMO ZNALI KO SU JUNACI KO IZDAJNICI! Premijer Srbije poklonio Vranešu ikonu Svetog Save, a dobio na dar Belog anđela
Foto: PVportal

Predsednik Vlade SRBIJE U Pljevljima

VUČEVIĆ: UVEK SMO ZNALI KO SU JUNACI KO IZDAJNICI! Premijer Srbije poklonio Vranešu ikonu Svetog Save, a dobio na dar Belog anđela

Društvo -

U toku manifestacije otkrivanja spomenika heroju sa Košara Predragu Peđi Leovcu premijer Srbije Miloš Vučević je predsedniku Opštine Pljevlja dr Dariju Vranešu uručio ikonu Svetog Save.

- Mi nismo imali period mraka nego smo znali i ko su junaci i ko su izdajnici. Ko je branio državu i narod, a ko se sklonio. Neka nam put svetosavlja bude put kuda treba da idemo, a neka se Pljevlja razvijaju onako kako zaslužuju. Hvala puno. Neka se pamti i neka se ne zaboravi. Na Vidovdan se sve stvari najbolje vide - rekao je presednik Vlade Srbije Vučević.

Premijer Srbije Miloš Vučević i predsednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš
Premijer Srbije Miloš Vučević i predsednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš foto: PVportal

Vraneš je premijeru Vučeviću u ime opštine Pljevlja darivao ikonu Belog anđela.

- Gospodine predsedniče Vlade Republike Srbije Vučeviću, hvala vam što brinete o srpskom narodu gde god on živi. U ime Opštine Pljevlja proklanjam vam ikonu Belog anđela, simbol naše eparhije mileševske, koja je živo tkivo koje spaja jedan isti narod sa obe strane Jabuke - izjavio je Vraneš.

Kurir/PVportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track