OGLASILI SE IZ FABRIKE "BAMBI" U KOJOJ JE IZBIO VELIKI POŽAR: Izgorelo oko 500 kvadrata krovne konstrukcije (FOTO, VIDEO)
Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

OGLASILI SE IZ FABRIKE "BAMBI" U KOJOJ JE IZBIO VELIKI POŽAR: Izgorelo oko 500 kvadrata krovne konstrukcije (FOTO, VIDEO)

Društvo -

Veliki požar izbio je danas oko 12 sati na krovnoj konstrukciji u pogonu u fabrici "Bambi" u Požarevcu, a sada se tim povodom oglasio i direktor ove kompanije.

- Danas u toku dana izbio je požar u fabrici Bambi. Za nas je najvažnije da niko od naših zaposlenih nije povređen i da su svi evakuisani na sigurno. Nastavljamo da blisko sarađujemo sa svim nadležnim organima i vatrogasnim jedinicama - rekao je Dragan Stajković, generalni direktor kompanije "Bambi".

01:28

Požar u Požarevcu

Podsetimo, na gašenju požara angažovano je 40 vatrogasaca-spasilaca sa 14 vozila iz VSB Požarevac, Smederevo, Jagodina i Beograd.

1 / 5 Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako se vidi na fotografijama i snimcima objavljenim na društvenim mrežama na instagram profilu "192_rs", crni dim vidljiv je iz celog grada.

Gusti dim prekrio je gotovo celo naselje, a požar u proizvodnom pogonu fabrike je zahvatio oko 500 metara kvadratnih krovne konstrukcije.

Kurir.rs/Blic/Preneo: D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track