"OVDE SU LEŽALJKE TAKOREĆI BESPLATNE" Srpkinju oduševile cene u ovom grčkom mestu: Samo jedna stavka papreno košta
Foto: Printscreen YT

počela sezona

"OVDE SU LEŽALJKE TAKOREĆI BESPLATNE" Srpkinju oduševile cene u ovom grčkom mestu: Samo jedna stavka papreno košta

Društvo -

Pojedini srpski turisti koji letuju u Stavrosu u Grčkoj oduševljeni su ovim mestom, ali i cenama hrane i pića. Tvrde da većina stvari u marketima košta uglavnom isto kao kod nas, osim hleba čija se cena kreće do čak 2,80 evra.

U vreme sezone često na društvenim mrežama možemo da pročitamo iskustva naših ljudi sa raznih letovališta, a najviše iz Grčke gde i letuje veliki broj građana. Gužve na graničkim prelazima su počele, a i sve više građana ide na godišnji odmor.

Devojka iz Srbije J. Đ. koja trenutno letuje u mestu Stavros, kaže za Kurir da je oduševljena cenama.

Stavros
foto: Printscreen YT

- Do sada sam letovala na drugim destinacijama, po preporuci sam prvi put ovde. Mesto je idealno za porodice sa decom, mirno je, lepo i čisto more što je najbitnije. Mnogi građani koji još nisu krenuli put mora uveliko se raspituju o cenama najviše ležaljki, čini mi se. Epa ovako, ovde su ležaljke takoreći besplatne! Na plaži možeš da kupiš samo pola litre vode i dobićeš dve ležaljke, stolicu i suncobran i možeš da ostaneš ceo dan. Naravno i da uzmeš samo kafu neće biti problem jer ležaljke dobijaš uz piće - naglašava J. Đ. i dodaje:

- Tek smo stigli ovde i nismo uspeli da vidimo sve cene, ali evo na primer cena girosa se kreće od 3,30 evra, krofne na plaži su dva evra, a one sa kremom 2,5 evra, kukuruz iznosi isto dva evra. Što se tiče cena u marketima uglavnom su iste kao i kod nas osim hleba koji košta od 1,20 do 2,80 evra, a i svi moraju da ga kupuju.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track