NLB Komercijalna banka te vodi na EXIT
Foto: Promo

NLB Komercijalna banka te vodi na EXIT

Društvo -

Prvih 500 klijenata, koji do 6. jula otvore račun, dobiće ulaznicu za festival

Ako imate između 18 i 27 godina i planirate da otvorite račun u banci, a još niste nabavili ulaznicu za EXIT i želite da budete deo ovog muzičkog spektakla, imamo sjajan predlog za vas!

Sve što treba da uradite je da posetite najbližu ekspozituru NLB Komercijalne banke i otvorite Start set račun, bez mesečnih troškova održavanja. Ukoliko budete među prvih 500 novih klijenata, dobićete festivalsku ulaznicu za subotu, 13. jul, kada nastupaju svetske zvezde John Newman, Kenya Grace, Maceo Plex, Sam Divine, Willy William, The Exploited, I Hate Models, Patrick Mason, Francis Mercier, Ida Prester & Lollobrigida, Urban & 4, Marčelo i Bend, kao i brojni domaći i regionalni izvođači. Požurite, jer ponuda traje do 6. jula ili dok se ne podele sve ulaznice.

Start set račun omogućiće vam brojne pogodnosti poput elektronskog bankarstva, platnih kartica, deviznog računa i povoljnijeg kursa za kupovinu deviza. Procedura za je krajnje jednostavna – potreban vam je samo važeći identifikacioni dokument i aktivan imejl na koji može da vam stigne elektronska EXIT ulaznica.

NLB Komercijalna banka i ove godine ostaje ponosni partner EXIT-a, jednog od najznačajnijih muzičkih festivala u Evropi, koji će se od 10. do 14. jula tradicionalno održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. U saradnji sa kompanijom Visa i u ritmu više od 1.000 najeminentnijih svetskih i domaćih umetnika, ova banka će još jednom osigurati besprekorno EXIT iskustvo za desetine hiljada posetilaca iz celog sveta - obezbeđujući infrastrukturu za brza i jednostavna digitalna plaćanja.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track