Proizvod koji ima svaka kuća, a ni ne sanjate šta znače ova 3 slova na pakovanju!
Foto: Promo

Proizvod koji ima svaka kuća, a ni ne sanjate šta znače ova 3 slova na pakovanju!

Društvo -

Budući da toalet-papirom dodirujemo najintimnije delove tela, veoma je važno kakvog je kvaliteta. Kod kupovine toalet-papira, kozmetičkih proizvoda, hrane i garderobe - treba paziti na kvalitet, jer loš izbor može ugroziti zdravlje. Kvalitetan toalet-papir pravi se u Srbiji, i to od čiste celuloze - u Perfexovim pogonima.

U proizvodnji Perfexovog premium Cotton Like papira koristi se premium celuloza od eukaliptusa. Ona je moćna sirovina - sama poseduje izuzetne karakteristike, koje se inače dobijaju spajanjem više vrsta drveća. Naravno, upotrebljavaju se specijalna drveća koja se koriste u papirnoj industriji a koja se potom ponovo sade, te tako nema uništavanja prirode. Cotton Like je troslojni papir, u čijoj proizvodnji učestvuje posebna mašina za svaki sloj - jer spoljni slojevi se prave tako da budu istrajni, da imaju veliku moć upijanja i da budu bezbedni u dodiru sa osetljivom kožom.

Srednji sloj u Cotton Like seriji zato ostaje savršeno mekan i ne iritira čak ni najosetljivije delove tela.

Među ubrusima koje pravi Perfex a koji su premium kvaliteta, izvaja se ubrus Professional, koji potpuno može zameniti krpu u kuhinji - a daleko je "higijenskije" rešenje.

Važno je napomenuti da Perfex zadovoljava IFS (International Food Standard) standard kvaliteta i bezbednosti hrane, koji je prihvatila Globalna incicijativa za bezbednost hrane (Global Food Safety Initiative), što praktično znači da i Perfexovim toalet-papirom možete dodirivati i hranu - po njemu nema nikakvih hemikalija i potpuno je bezbedan za upotrebu.

Koji je vaš omiljeni Perfexov proizvod i zašto? Pišite nam u komentarima.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track