"TI SI PRVA DEVOJKA KOJU SAM VIDEO NASMEJANU U GRADU" Upozorenje na manijaka koji prilazi ženama u busu: Ovo im priča
Foto: Zorana Jevtić

opez

"TI SI PRVA DEVOJKA KOJU SAM VIDEO NASMEJANU U GRADU" Upozorenje na manijaka koji prilazi ženama u busu: Ovo im priča

Društvo -

Devojka na društvenoj mreži X upozorava na mladića koji u gradskom prevozu u Beogradu "spopada" devojke, a navodno je ranije to radio i u Novom Sadu.

- Sinoć mi se desila jeziva situacija naime pre par meseci u busu me je pitao Novosađanin kakav je režim noćnih buseva, ja mu objasnila i on kao "da da". Kaže ti si prva devojka koju sam video nasmejanu u čitavom gradu ja kao "ha ha" (neprijatno). Zatim je počeo da nagađa čime se bavim gde sam ja sve odgovarala sa ne i pokušala da prekinem konverzaciju tako što sam zvala dečka, jer je lik naprosto bio jeziv. Posle par minuta je startovao drugu devojku u autobusu, a kada je izašao, devojka mi je rekla: "Jesi ti videla ovo?" Ja rekoh: "Šta ću" - napisala je devojka i dodala:

- E, sada, juče u 16-ici me neko s leđa opet pita kakav je režim noćnih buseva, a ja skroz zaboravila situaciju i objasnim (bio mi je iza leđa, nisam ga videla) i kad je rekao da sam jedina devojka koja se nasmejala u čitavom gradu? VTF odmah sam se setila svega. Još je oba puta rekao da radi u ajtiju. Srednje visine, zalizana kosa, oko 30-35 godina i jeziv (a ja sam neko ko uopšte nije paranoičan) tako da oprez. Čim je izašao iz busa krenuo je ka drugoj devojci i nešto pričao s njom, ako ima 15 godina dobro je.

GSP, noćni prevoz, noćni autobus, gradski autobus
foto: Dado Đilas

- Tada sam mislila da umišljam, ali pogled i reakcija te devojke mi je potvrdila da bi svaka isto odreagovala, ako vas neko pita za noćni prevoz na sve to da ne zapamti da me je već startovao? Sa istom pričom? Teška patologija. Evo devojka reče kružile već njegove slike, sve jasno.... Novi Beograd i centar grada su bile rute. A evo i novih informacija, već su ga provalile Novosađanke pa je prešao na Beograd. Sergej se zove.

Jedna korisnica ove mreže u komentaru je navela da je pre par meseci upozoravala na istog mladića.

- Postavljala sam tog lika ovde pre par meseci. Sergej se zove i stalno je to radio i u Novom Sadu, a zatim je prešao u Bg sa istom ili sličnom pričom jer se ovde već polako znalo ko je i šta radi.

Bonus video:

00:54

Mladić šmrče u autobusu GSP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track