OPET SEVAJU PROZIVKE NA RAČUN SRBA! Isprozivao turiste koji letuju u Paraliji, pa digao sve na noge: "Nema tih para... PONIŽENJE"
Foto: Shutterstock

OPET SEVAJU PROZIVKE NA RAČUN SRBA! Isprozivao turiste koji letuju u Paraliji, pa digao sve na noge: "Nema tih para... PONIŽENJE"

Društvo -

Sa mesecom julom, glavnim delom sezone letnjih odmora počele su tradicionalno i ogromne gužve na graničnim prelazima ka Grčkoj, što govori i nedavno objavljena fotografija turista koji su se najvećim delom uputili ka Paraliji.

Fotografija koja pokazuje nepregledne kolone automobila na ulazu u Grčku, izazvala je pravi haos na mrežama zbog Srbina koji ju je na svom Iks profilu podelio sa drugima ali i, kako su neki ispod objave napisali, isprozivao ljubitelje Paralije.

"Srbi čekaju da uđu u Paraliju. Nema tih para za koje bi preživljavao ovo poniženje. Kao ideš na odmor", napisao je autor objave a onda i priložio fotografiju velike kolone automobila.

Paralija
foto: Shutterstock

A onda je dodao:

"I onda igraju kolo u plićaku".

"Dobro, i šta je poenta tvita?

Njegova objava izazvala je različite reakcije kod Srba.

"Samo si željan pažnje. Čim si istakao ono Paralija, sve nam jasno: Svi su kmetovi, samo si ti prepametni baja. Samo nastavi, uzmi i veću kašiku", "Svake godine idemo porodično u Grčku. Nikad više od pola sata čekanja, možda i 1h, više ne, ne vidim problem", "Možda je Grčka tebi selendra, ali more bogovsko, meni super", "Dobro, i šta je poenta tvita? Ne idite u Grčku?", pisali su oni koji ipak nisu videli smisao ove objave.

more, plaža, letovanje, zaliv, brod, Grčka, letovanje u Grčkoj, grčka plaža
foto: Shutterstock

Opet bili su i oni koji su se složili sa autorom tvita.

"Potpuni i**oti, krenu 30. ili 1. ili 2. i zaglave. Nikad mi nije bilo jasno zašto odmor mora da počinje baš 1. ili 15og. Ne mora ali se svi tako organizuju i onda kmeče. I po meni na pravi odmor se ide avionom", "Ozbiljno poremećeni, pa da mi plate ne bih išla po ovoj vrućini!", "I onda u povratku isto tako, pa voziš 10h...Onda kažu bili na odmoru", glase njihovi komentari.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track