DOMAĆINSKI NEMA ŠTA, A CENA... Sremski doručak raspametio Srbe, od porcije dvoje mogu da se najedu: Nema ni pljeskavice za te pare
Foto: Profimedia

jeftino

DOMAĆINSKI NEMA ŠTA, A CENA... Sremski doručak raspametio Srbe, od porcije dvoje mogu da se najedu: Nema ni pljeskavice za te pare

Društvo -

Takozvani "radnički dorčak" u jednom restoranu u Sremu košta 400 dinara, a uz to dobijate hleb, salatu, dva jaja na oko, dve kobasice i pileće meso!

Na društvenoj mreži X pojavila se fotografija ovog doručka koji je oduševio mnoge korisnike zbog cene, ali i količine hrane koju sadrži jedna porcija. Gotovo da bi dvoje moglo da se najede sa jednom porcijom i obrok plati 200 dinara.

- Ovo uzimamo u jednom restoranu kod nas u Inđiji zove se "Radnički doručak" i košta 400 dinara - navodi se u objavi ispod koje su se nizale reakcije:

- Najbolje kobaje, roštiljske. Odličan doručak za te pare - napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao da obrok više liči na ručak:

- Domaćinski, nema šta, što je i normalno. Pa mi smo Sremci.

Neki su pomenuli i cene sendviča koji približno koštaju, ali od njih ne možeš da se zasitiš.

- Od ovoga se makar najedeš sendviči po 300 dinara tri parčeta šunkarice i začini - piše u komentaru, dok je autor dodao da nikada ne može sve da pojede.

Neki korisnici su izračunali i da ova hrana u porciji košta ukupno 170 dinara kada bi je spremao.

- Odlična cena doručka. Kobasice, jaja, belo meso, kupus i hleb. Sam da spremaš izašlo bi skuplje, a potrošio bi dosta vremena - piše u komentaru, dok je autor odgovorio i da se u obroku nalazi i goveđa šnicla.

- Svaka im čast, stvarno jeftino. Nemaš pljeskavicu od 200 grama za 400 dinara, a od ovog se bogami lepo najedeš.

Bonus video:

01:59

NAJBOLJE JE JESTI HRANU SA NAŠIH PROSTORA Nutricionista tvrdi da domaća hrana deluje blagotvornije na organizam iz OVOG RAZLOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track