BEOGRAĐANI RASKRINKALI ŽENU KOJA U KNEZU TRAŽI PARE OD PROLAZNIKA Ko ne da gadno prođe, sad počela da radi i ovo
Foto: Shutterstock

PAŽNJA

BEOGRAĐANI RASKRINKALI ŽENU KOJA U KNEZU TRAŽI PARE OD PROLAZNIKA Ko ne da gadno prođe, sad počela da radi i ovo

Društvo -

Žena srednjih godina u Knez Mihailovoj ulici i dalje traži novac od prolaznika, a onoga ko joj ne da ni dinara ona počinje da vređa pa čak i da udara, tvrde Beograđani!

Kurir je u više navrata pisao o prevarantima koji uznemiravaju ljude u centru grada, pa čak i turiste.

- Prošle nedelje sam sedela u jednom kafiću s mužem. Sto pored nas su bili turisti iz Turske, a odmah do njih Beograđani. Prišla im je žena koju smo viđali i ranije i tražila im novac, kumila, molila, ali su joj rekli da nemaju ništa onda je počela da ih vređa i govori da nikad više belog dana da ne vide. Zatim je došla do onih stranaca i tražila im nešto sitno. Odmahnuli su glavom i počela je i njih da vređa - priča nam devojka i nastavlja:

porodica, Beograd, Knez Mihailova
foto: Shutterstock

- Dolazi do nas i ja, pošto je znam od ranije, odmah kažem da nemamo ništa. Onda se obraća mom suprugu i gleda njegovu narukvicu na ruci. Pokušava da ga dodirne, on joj govori da se skloni, da nema ništa, ali ona je i dalje upozna i stavlja ruku na torbu, a onda uzima i praznu paklicu cigareta koja je stajala tu na stolu. Kada je videla da je prazna bacila je nervozno i počela da nas kune. Toliko sam bila besna da nisam znala šta ću od besa.

- Gledala sam sa strane da li ima komunalne milicije da prijavim jer ovakve stvari osrtavljaju jako lošu sliku o nama kao narodu kod stranaca. Supug je bio smiren i umeo je da tako i odreaguje, ja sam se zaledila zbog njenih reči i smelosti da nas dodirne, da stavi ruku na torbu i pokuša da pokida narukvicu. Strašno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja