OVAKO SRBIN SLAVI PUNOLETSTVO: Šajkača na glavi, trobojka u ruci, a tek pesma... Mladić oduševio mnoge zbog 1 detalja VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

veselo

OVAKO SRBIN SLAVI PUNOLETSTVO: Šajkača na glavi, trobojka u ruci, a tek pesma... Mladić oduševio mnoge zbog 1 detalja VIDEO

Društvo -

U Srbiji je već nekoliko godina unazad za proslave punoletstva roditelji organizuju lukskuzna veselja sa dosta zvanica koje papreno koštaju!

Na slavlje se obično zovu vršnjaci slavljenika, društvo, omladina, ali i porodica, rodbina te sve u svemu nekada rođendani više podsećaju na svadbe nego na punoletstva.

Međutim, jedna proslava 18. rođendana na društvenim mrežama pokrenula je lavinu komentara, ali zbog originalnosti i slavljenika koji je rešio da oduva svećice sa šajkačom na glavi i srpskom trobojkom u ruci!

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Na video-snimku koji se pojavio na Instagram profilu kafanaonline vidi se mladić koji je napunio 18. leta i to rešio da proslavi uz srpsku narodnu muziku i tortu koja je ukrašena motivima naše narodne nošnje.

punoletsvo
foto: Printscreen/Instagram

Na video-zapisu se u pozadini čuje pesma "Srpkinja je mene majka rodila", dok se slavljenik veseli i peva sa drugarima. Dva puta je oduvao svećice, a nakon toga je krenula i pesma sa bržim ritmom od pevačice Viki Miljković "Večera".

U komentarima ispod objave su se nizale rođendanske čestitke korisnika ove mreže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track