NA OVOM GRČKOM OSTRVU LEŽALJKE KOŠTAJU 40€ Ima i jetinije, a cena zavisi od ovoga: Srpkinja otkrila detalje: "Cenkajte se"
Foto: Youtube Printscreen

sezona

NA OVOM GRČKOM OSTRVU LEŽALJKE KOŠTAJU 40€ Ima i jetinije, a cena zavisi od ovoga: Srpkinja otkrila detalje: "Cenkajte se"

Društvo -

Ležaljke na Lefkadi ove sezone koštaju od 25 do 40 evra, a cena zavisi od reda u kojem biste želeli da uživate.

Naši turusti se na društvenim mrežama uveliko raspituju o iznosima na omiljenim destinacijama za letovanje naročito u Grčkoj gde letuje više od miliona naših građana. Neki građani koji su početkom sezone posetili Lefkadu napisali su na društvenim mrežama kakve su cene na ovom ostrvu.

U Fejsbuk grupi Grčka info pojavila se objava jedne članice koja je do detalja opisala kako izgleda letovanje na Lefkadi uz preporuke šta bi turisti trebalo da posete.

U njenoj objavi stoji da je Kathisma beach "najuređenija, nasređenija, duga prostrana plaža koja može da iznese i suncobrane i ležaljke i vaš lični mobilijar, sve prema željama i potrebama".

more, plaža, letovanje, zaliv, brod, Grčka, letovanje u Grčkoj, grčka plaža
foto: Shutterstock

- Ima par "bič barova", u kojima možete da jedete, pijete. Prvi red 40 evra par ležaljki, drugi red 25. Jedan bar iznad same plaže godinama daje opciju da ako uzmete dve ležaljke , minimum potrošnje je 30 evra za ceo dan, ležaljke onda ne naplaćuju. Godinama se ta cena ne menja. Imate bazen, tuševe, svlačionice, sve. Iz Nidrija ide bus po ceo dan od ujutru, poslednji uveče sa plaže je u 10 do osam, karta osam evra povratna. Sat i 15 minuta vožnje. Pratite vetrove ukoliko ne volite talase, ako se razduva noć pre, biće talasa - napisala je ona i dodala:

Lefkada, cene
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

- Krsteranje - od 35- 65 evra, cenkajte se. Stajete na Egremni i Porto Katsiki, i na plažu na Itaki koja je takođe prelepa. Na po sat vremena. To krstarenje je veliko i ide se na Kefaloniju, tu se izgubi mnogo vremena. Ko želi duže da ostaje na plaži imate iz Nidrija brodić Nikolaos, 30 evra, samo tri plaže i po par sati na njima. Imate iz Vasilikija Makedonia Palace, 20 evra - navodi se u njenoj objavi.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track