Objava jedne korisnice društvene mreže "X" iznenadila je mnoge i privukla mnoštvo komentara. Naime, ona je u jednoj srpskoj knjižarikupila knjigu da bi potom, kako navodi, u njoj pronašla novac.

Na društvenoj mreži "X" objavila je fotografiju otvorene knjige za koju je navela da ju je kupila u poznatoj knjižari u Srbiji, a između stranica se nalazilo 1.000 dinara.

Kako je navela u opisu objave, "kupim knjigu u knjižari, počnem da čitam, u njoj crvena".

knjige.jpg
Shutterstock 
foto: Shutterstock

Ubrzo su usledili komentari korisnika.

"To je znak, uplati tih 1.000 na Book of Ra", naveo je jedan korisnik, na šta je odgovorila: "konkretnija investicija, ide na ulje za sunčanje".

"Kako došle, tako otišle", jedan je od komentara.

"Imaju neki, ostavljaju pare tako na nasumičnim mestima, pa si možda srećnica", napisao je jedan korisnik, na šta je autorka objave odgovorila: "Evo sad sam procitala da i to postoji, nema šta drugo da bude onda".

"To je sve popularnije kod nas, neko ostavi pare, neko majicu ili tako nešto", napisao je jedan korisnik, na šta autorka objave nije ostala imuna: "A dobro, slatko iskreno".

Mnogi nisu mogli da veruju da je ona zaista te sreće da pronađe novac u knjizi koju je kupila, te je odgovorila: "Prevrćem po mozgu da l' je meni nekako UPALO u knjigu jer sam kusur samo gurnula u kesu, al' nemoguće".

"Knjiga otplatila samu sebe", naveo je jedan.

"Kažu da se čitanje isplati", "Konačno neka vajda od čitanja knjiga", "Uči sine, pare su u knjigama", "Mnogo mi takvih knjiga treba", "Je l' knjiga o finansijama?", "To je za podsticaj", "Neko ostavio za crne dane", "Lepo iznenađenje za ljude koji čitaju", "Ime knjige Kako do zarade bez po muke", samo su neki od komentara korisnika.