BEOGRAĐANKA ODUŠEVLJENA POTEZOM VOZAČA: Baka je čekala taksi, a on je potrčao ka njoj i uradio nešto o čemu će se dugo pričati!
Ilustracija, Foto: Profimedia

svaka mu čast

BEOGRAĐANKA ODUŠEVLJENA POTEZOM VOZAČA: Baka je čekala taksi, a on je potrčao ka njoj i uradio nešto o čemu će se dugo pričati!

Društvo -

Na beogradskim ulicama svakodnevno se mogu videti i lepe scene koje mnoge oduševljavaju.

Nedavno je jedna Beograđanka pohvalila potez jednog mladog taksiste.

- Malopre ispred VMA kod hitnog prijema jedna baka je izlazila očigledno iz bolnice, nosila je dve torbe. Čekala je taksi i mlađi taksista je stao dokle je mogao da priđe kolima i video baku da maše - napisala je jedna Beograđanka,

taksista, baka
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Njena poruka objavljena je na storiju instagram stranice "Moj_beo_grad_".

- Izašao je iz automobila i potrčao ka baki, uzeo torbe u jednu ruku i drugom rukom pomogao baki koja je išla sa hodalicom. Doveo je do auta spakovao torbe u hodalicu i na kraju otvorio baki vrata da uđe - navela je ona.

Dodala je da je oduševljan ovim gestom.

- Nešto najlepše što sam videla u Beogradu ikada! Svaka čast ovom mladiću pravi je gospodin i džentlmen ispao. Nisam htela da slikam, ali sam zapamtila broj 061 na taksi tabli. Pozdrav za ovog predivnog mladića - zaključila je ona.

Bonus video:

05:36

NOVOSADSKI TAKSISTA SPASIO DEVOJKU DA SKOČI S MOSTA U POLA NOĆI! Prišao sam joj polako, obratio se tiho i ponudio joj cigaretu...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track