Glumica Eva Ras izdala je novu knjigu pod naslovom "Plavi Kaput korone kovid".

Ovim povodom gostovala je u emisiji Puls Srbije i predstavila svoje literarno ostvarenje.

sequence-08.01-38-10-12.still006.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Tako mi je nekako ispalo u životu da mi se uvek preko leta pojavljuju nove knjige. To je jako dobro jer tako nemam konkurenciju - rekla je u šali glumica i književnica.

Knjiga govori o njenom životu tokom pandemije korona virusa, kada je zbog ograničene slobode kretanja doživljavala neprijatnosti:

- Knjiga govori o onome o čemu skoro niko ne govori. Vreme pandemije je ukinulo ljudska prava celom čovečanstvu. Tu je bilo mnogo mutnih i ružnih stvari. Nije mi jasno kako smo mogli dozvoliti tolika kršenja ljudskih prava. Da je ne pripadam onim ljudima koji kuju takozvane teorije zavere za to je dokaz kako se pandemija završila. Završila se tako što je Putin napao Ukrajinu i vrlo je to bio čudan virus da tenkovima, minobacačima i raketama bude zaustavljen.

sequence-08.01-32-02-09.still005.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Kako se javno zalagala za ukidanje slobode kretanja tokom korone i zbog stava da je čitava stvar sa virusom sumnjive prirode smatra da kod jednog dela javnosti njena nova knjiga može izazvati burne reakcije:

- Znam da bi me neki vešali na terazijama zato što sam napisala ovu knjigu jer su oni spadali u tabor uplašenih ljudi.

Tokom kovid pandemije slomila je zub, a kako zbog zabrane kretanja nije mogla da poseti nadležnu zdravstvenu ustanovu odlučila je da ode u policiju:

kurir televizija "NEKI BI ME VEŠALI NA TERAZIJAMA, POLICAJAC ME JE UPOZORIO...!" Eva Ras iznela ŠOKANTNE detalje u knjizi: Rekla sam što NIKO NIJE!

- Policajci su se pokazali kao veći ljudi od lekara i od propisa i od zakona. Odmah su me stavili u džip i odvezili tako gde su bile hitne intervencije. Tu sam od policajca koji me je vozio da nemamo dovoljno policajaca i da danju mogu da idem koliko god hoću, jer nema patrole. Noću moraju da služe krizni štab i tad rade - rekla je Ras i dodala:

- Saznala sam da je protiv mene podneto 20 krivičnih prijava jer sam u vreme zabrane izlazila da bacam đubre. Savetovao me je da ako već moram da izlazim da ne nosim crninu po kojoj sam prepoznatljiva, već da se prerušim. Rekao je: "Vi ste glumica, vama je to lako." Tada sam počela da nosim plavi kaput moje pokojne ćerke Krune. Po tome je knjiga i dobila naziv. Obučem kaput, stavim masku i šešir i hodam.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir televizija "MUŽ MI JE BIO NARKOMAN, PRVI PUT SAM SE PREDOZIRALA OD KOKAINA" Eva Ras ispričala celo iskustvo: Ulazila sam u tuđe stanove