POTRAGA ZA FILIPOM TRAJE VIŠE OD 7 MESECI Deda Branko očajan: Ne verujemo da je sebi naudio! Neverovatno da nema NIKAKVIH TRAGOVA
Foto: Printscreen/Nestali Srbija

POTRAGA ZA FILIPOM TRAJE VIŠE OD 7 MESECI Deda Branko očajan: Ne verujemo da je sebi naudio! Neverovatno da nema NIKAKVIH TRAGOVA

Društvo -

Navršilo se 7,5 meseci, a od Filipa Urumovića (21) iz Klenka kod Rume, još nema ni traga ni glasa, kao da je u zemlju propao. Deda nestalog mladića Branko Jankovski kaže da nemaju nikakve novije informacije o Filipovom nestanku, mada porodica ne gubi nadu da je on živ i da se sklonio negde ili od nekoga.

Šta se desilo tog 20. novembra prošle godine, za prijatelje, rođake i sve one koji su poznavali Urumovića, ostala je velika misterija. Nestali mladić poslednji put viđen je kod mosta sa sremske strane, gde je parkirao automobil, koji je kasnije pronađen.

- Neverovatno je da posle toliko vremena nema nikakvih tragova. Mi imamo samo informaciju da je tog jutra viđen kako šeta obalom pored mosta i priča mobilnim telefonom. Sumnjamo da se tada dogovarao sa nekim da ode negde, ali da je sebi naudio u to ne verujemo – priča deda Branko za "ozon.rs".

Filip Urumović
foto: Printscreen/Nestali Srbija

Deda dodaje da je Filip u kući ostavio sva dokumenta, ali da nisu pronađeni ključ od automobila i mobilni telefon. Branko tvrdi da njegov unuk nije bio problematičan, radio je u fabrici i bio vredan momak.

- Nikada nam nije pričao da ima neke probleme, da mu neko preti, zato je sve ovo čudno. Skrhani smo od bola, svaki dan se nadamo nekim vestima, a ono prolaze dani, meseci, ništa – kaže Branko.

Početkom februara na sajtu Nestali Srbije objavljeno je da je telo Filipa pronađeno, međutim, iz policije su demantovali ovu informaciju.

- Mi smo zvali da ih pitamo da li je to tačno, a oni su nam rekli da ne znaju odakle se pojavila ta informacija. Prvo mi je bilo jako teško kada sam pročitao da je moj Filip mrtav, a posle lakše, jer ima još nade da je živ – naglašava Branko.

(Kurir.rs/Ozon.rs)

Bonus video:

01:35

POLICIJA VIŠE NE PRETRAŽUJE BOJANINE VODE, EVO GDE SE NASTAVLJA POTRAGA ZA MILANOM! Otac i brat nestalog o novim detaljima drame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track