Beograđanka tvrdi da su je opljačkali pre no što je krenula na putovanje u Toskanu i to dok su ubacivali prtljag u autobus!

Sezona godišnjih odmora i putovanja uveliko traje, a na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objavilo upozorenje jedne Beograđanke koja je imala neprijatno iskustvo, a da još nije ni krenula na put.

- Putovala sam 10. jula u Toskanu preko agencije. Opljačkana sam kod autobusa dok se ubacivao prtljag. Neko je uzeo novčanik i sva u šoku i u velikom stresu kažem da izvade kofer i da ne mogu da idem jer nemam sad novca. Počeli smo da se raspitujemo da li refundiraju novac i još dok sam bila na vezi sa bankom da poništim kartice - zove vozač autobusa i kaže da je prošla crna Honda i da je izbačen moj novčanik kroz prozor automobila - tvrdi ona i dodaje:

pljacka-pre-letovanja.jpg
Instagram Printscreen moj_beo_grad 
foto: Instagram Printscreen moj_beo_grad

- Svoj novčanik i dokumenta sam skupljala sa poda. Najveća stvar koja me je iznervirala je ta da vozači i vodič kažu da se to redovno dešava kad polaze autobusi kod Kuće cveća i čak prepoznaju lopove kad se pojave. Da niko iz agencije ne pošalje svima po sms cirkularni i da fino upozori ljude. SMS je u dosta paketa čak besplatan, a može da bude sadržine: Obratite pažnju zbog velikog broja ljudi, svi bi shvatili da misle na lopove. Strašno. Veliki minus za agenciju.

Bonus video:

Kurir TV ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE