NOVE ZASTRAŠUJUĆE BIZARNOSTI ZALUDELE DECU U SRBIJI Ove stvari uznemirile su Beograđane. "Šta im sve pada na pamet" FOTO
Foto: Printscreen Instagram/serbialive_beograd

opasno

NOVE ZASTRAŠUJUĆE BIZARNOSTI ZALUDELE DECU U SRBIJI Ove stvari uznemirile su Beograđane. "Šta im sve pada na pamet" FOTO

Društvo -

Mnogi izazovi sa društvenih mreža, a najviše sa TikToka zaludeli su u poslednje vreme tinejdžere u Srbiji. Međutim, mnogi od njih su opasni kako za decu tako i za odrasle koji često bivaju žrtve.

Pojedini roditelji u Beogradu zabrinuti su zbog dece koja gađaju automobile flašicama punim vode pa čak i ljigavcima! Na Instgram stranici moj_beo_grad_ pojavila su se dva upozorenja zabrinutih građana.

- Zamolila bih vas da skrenete roditeljima pažnju šta im deca rade u kasnim večernjim satima. Večeras sam imala jako neprijatnu situaciju u Maričkoj ulici. Deca uzrasta između 10 i 13 godina gađala su auto i pogodili šoferku flašicom punom vode koja je bila zatvorena. To je toliko lupilo da sam mislila da će pući šoferka. Pokušala sam da ih zaustavim, ali su otrčali uzbrdo. Čisto da pripaze ljudi koji prolaze tuda, ne daj Bože pašće nekome na glavu. Svi smo bili deca i igrali se, ali mislim da gađanje automobila u prolazu nije igra. Stvarno nije normalno šta ovoj deci pada na pamet i koliko ne razmišljaju o posledicama koje mogu da se dese zbog njihovih postupaka - piše u prvoj objavi, dok u drugoj stoji:

deca
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad_

- Da pohvalim samo roditelje koji su tako lepo vaspitali decu da bacaju ljudima ljigavce po kolima na ulazu u tržni centar sa krova ili sa sprata garaže.

deca
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad_

Podsetimo, Kurir je više puta upozoravao roditelje, ali i decu, na razne opasnosti koje nose ovakvi izazovi i čelendži koji se šire društvenim mrežama, a deca ih čibne uglavnom zbog lajkova i pregleda na istim.

Bonus video:

00:52

OVO JE NOVI TIKTOK IZAZOV - DA LI MOŽE LUĐE? Korisnici poludeli: Biciklom se zaleću na automobile u brzini, ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track