SRBINA NAPALA VLASNICA APARTMANA U HERCEG NOVOM: Doveli smo u smeštaj brata i sestru na večeru, a ona je počela da preti!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Shutterstock

burna reakcija

SRBINA NAPALA VLASNICA APARTMANA U HERCEG NOVOM: Doveli smo u smeštaj brata i sestru na večeru, a ona je počela da preti!

Društvo -

Pojedini gosti apartmanskog smeštaja na letovanju ne poštuju neka određena pravila, te ih reakcija vlasnika istih često iznenadi.

Jedan Srbin koji je letovao u Herceg Novom doživeo je jednu neprijatnost.

- Platili smo apartman u Herceg Novom, sve super, odlično, posle tri dana smo doveli brata i sestru od žene na večeru kod nas - napisao je on na Fejsbuku u grupi "Pravna pitanja".

Dodao je da ih je žena koja im je iznajmila apartman napala.

apartman, smeštaj, Herceg Novi
foto: Printscreen Facebook

- Žena koja nam je iznajmila apartman nas je napala kako to ne može, kako ne smemo da dovodimo nikog ni da vidi apartman, a kamoli da se zadrzi tu, pretila nam, itd. - naveo je on.

Pitao je da li vlasnica ima prava da im zabrani da dovode prijatelje u apartman koji ne prave buku i poštuje pravila.

- Pravni aspekt: U većini slučajeva, iznajmljivači imaju pravo da postave određena pravila za svoj objekat. Međutim, ova pravila moraju biti jasno navedena i komunicirana gostima. Ako niste bili obavešteni o ovim pravilima unapred, možete se konsultovati sa lokalnim zakonima ili pravnikom kako biste razumeli svoja prava kao gost. Kućni red: Većina iznajmljivača ima kućni red koji definiše pravila ponašanja gostiju u apartmanu. Ovaj dokument obično sadrži informacije o dozvoljenim i zabranjenim aktivnostima. Ako ste dobili kućni red od iznajmljivača, trebali biste ga pažljivo pročitati kako biste videli da li postoje ograničenja u vezi sa dovođenjem gostiju - navela je jedna korisnica u komentarima.

Objasnila je i da pravila o dovođenju gostiju mogu varirati od iznajmljivača do iznajmljivača.

U komentarima su se javljali i ljudi koji se bave izdavanjem smeštaja, oni su podržali vlasnicu apartmana, a kako su naveli, imali su raznih situacija.

Bonus video:

02:50

AGENCIJA JE BILA DUŽNA DA PRIJAVI PUTNIKE U REGISTAR Pravna procedura bankrota Barcino tours: Putnici će se namiriti, ali...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track