OPREZ! Zabranjeno kretanje pešaka i biciklista kroz kanjon Đetinje: Pripremne radnje za miniranje se izvode 18. i 19. jula
Foto: Printscreen Youtube

OPREZ! Zabranjeno kretanje pešaka i biciklista kroz kanjon Đetinje: Pripremne radnje za miniranje se izvode 18. i 19. jula

Društvo -

UŽICE - Zbog pripremnih radnji za miniranje koje će se izvoditi u četvrtak 18. i petak 19.jula i opasnosti od obrušavanja velike količine stenskog materijala sa velike visine na samu stazu, strogo je zabranjeno kretanje pešaka, biciklista i ostalih posetilaca kroz klisuru Đetinje u zoni izvođenja radova na otvorenom delu, između tunela 14 (Velika brana) i tunela 15.

Radovi koji uključuju miniranje, zahtevaju posebne mere opreza kako bi se izbegli potencijalni rizici po bezbednost posetilaca klisure.

Građani i posetioci su obavešteni o zabrani kretanja i signalizacijom koja je postavljena na pomenutoj deonici.

Pomenuta deonica je zatvorena za kretanje od 01. jula do 01. avgusta 2024. godine zbog izvođenja radova na izgradnji obilaznice oko Užica. Iz Turističke organizacije uputili su apel Užičanima da se ne kreću u zoni izvođenja radova i pridržavaju se zabrane i postavljene signalizacije.

Kurir.rs/Zoomue.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track