"STOJI U PLIĆAKU, GLEDA MALU DECU, DIRA SE I SVE OSTALO" Jezivo upozorenja naših turista na manijaka u Grčkoj: "ČUVAJTE SE!"
Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

jezivo

"STOJI U PLIĆAKU, GLEDA MALU DECU, DIRA SE I SVE OSTALO" Jezivo upozorenja naših turista na manijaka u Grčkoj: "ČUVAJTE SE!"

Društvo -

U mestu Neos Marmaras na Halkidikiju, gde letuje veliki broj Srba, primećen je pedofil koji posmatra decu i dodiruje se, upozorili su naši turisti!

pedofil, Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Upozorenje je istakla jedna naša sugrađanka na fejsbuk grupi Grčka info, a ova jeziva objava zgrozila je i zabrinula brojne naše turiste koji letuju na Sitoniji.

Pedofil u Grčkoj
foto: Fejsbuk Printskrin

- Primećen manijak, pedofil. Lagomandra plaža, Neos Maramaras. Peškir postavio pored vode, na delu plaže gde se ležaljke plaćaju. Ulazi u plićak i stoji, gleda malu decu, i spuštenog kupaćeg se dira i sve ostalo. Videli smo ga slučajno dok smo ronili. Kada je primećen, ustaje i odlazi sa plaže. Čuvajte se, ko zna gde će se sutra pojaviti - napisala je ona postavivši slike muškarca.

pedofil, Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

"Ovo mora da se prijavi, manijak!", "Čuvajte decu", "Bolesnik", "Mora se prijaviti policiji", bili su samo neki od komentara.

Nažalost, sudeći po reakcijama ljudi, ovo nije jedinstveni slučaj.

- U Asprovalti smo imali isto to na plaži, samo je mlađa osoba - istakla je jedna žena.

Mnogi, kada odu na dugoiščekivano letovanje, zaborave da i tamo vrebaju brojne opasnosti, a portal Grčka info u više navrata je upozoravao roditelje da ne dozvole deci da na plaži budu golišava jer ima pedofila koji slikaju, snimaju, a ponekad se taj sadržaj i dalje preprodaje.

Bonus video:

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track