DEVOJKA IZ SRBIJE MISLILA DA SU JOJ OBILI AUTO PA USLEDIO ŠOK: "Oštećenja nema, nema ni bombe ispod, A ONDA SHVATIM..." (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

DEVOJKA IZ SRBIJE MISLILA DA SU JOJ OBILI AUTO PA USLEDIO ŠOK: "Oštećenja nema, nema ni bombe ispod, A ONDA SHVATIM..." (FOTO)

Društvo -

Srbija se trenutno nalazi u vrhuncu toplotnog talasa, te pored sunčanice, glavobolja i drugih zdravstvenih tegoba, ono na šta treba posebno obratiti pažnju tokom visokih temperatura jesu i električni uređaji, ali i upaljači i sve ostalo što može izazvati požar.

Naime, jedna korisnica iz Srbije objavila je na društvenoj mreži X fotografiju iz automobila,

Na fotografiji se vidi sedište na kojem je rasut duvan iz cigareta, punjač, gedžeti za automobil, delovi pakle od cigareta, kabl od punjača i upaljač.

Kako je objasnila u opisu, kada je zatekla ovaj prizor, prvo je pomislila da je neko obio njen automobil, pritom ništa nije nestalo iz vozila, već je samo stvoren nered.

"Sedam u kola i zatičem ovo, nije mi jasno auto je bio zaključan kako je neko ušao, izlomio cigarete, iskidao kutiju i zašto bi iko to uradio, gledam sve je ostalo na svom mestu", navodi ona i dodaje:

"Oštećenja auta nema, nema ni bombe ispod kola, a onda shvatim upaljač je bio u kutiji i eksplodirao", napisala je korisnica u opisu objave, što je mnoge šokiralo.

Kako je potom autorka objave istakla u komentaru, ona se našalila za bombu, ali je ipak "zamolila komšiju da startuje auto": "Što je sigurno, sigurno je", dodala je.

Jedan od komentara glasio je: "Danak neiskustvu", uz emotikon koji se smeje.

"Pušim sto godina, toliko i vozim, ali za sve postoji prvi put", odgovorila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track