NAGOMILALI VOZILA ISPOD NADVOŽNJAKA NA "MILOŠU VELIKOM" Dramatične scene sa auto-puta: Blokirali saobraćaj dok nevreme besni VIDEO
Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

NAGOMILALI VOZILA ISPOD NADVOŽNJAKA NA "MILOŠU VELIKOM" Dramatične scene sa auto-puta: Blokirali saobraćaj dok nevreme besni VIDEO

Društvo -

Nakon niza upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), pojedine delove Srbije pogodilo je jako nevreme. Kako se vidi na brojnim snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, na pojedinim deonicama je usled snažnog nevremena došlo do potpunog saobraćajnog kolapsa!

Na snimku objavljenom na Instagram profilu "moj_beo_grad", vidi se nekoliko vozača koji su se "sakrili" ispod nadvožnjaka na auto-putu "Miloš Veliki" kako bi zaštitili svoja vozila od kiše i grada. Međutim, na taj način su blokirali saobraćaj i onesposobili druge vozače da nastave svoj put.

Na ovoj deonici su u oba smera trenutno zastoji.

Nevreme će praviti haos nad većim delom Srbije

Nevreme sa Moravičkog i Šumadijskog okruga premeštaće se postepeno ka Beogradu. Tom prilikom može doći do velikih količina padavina, prvenstveno u južnim i istočnim perifernim delovima grada.

Veća količina padavina očekuje se i nad Ljigom i Lazarevcem.

Nevreme se očekuje i na severu Srbije. U narednih sat vremena nad Vojvodinom se očekuju izolovani pljuskovi i grmljavina.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track