"PO MENI SU TO PARAZITI" Katarina isprozivala one koji idu na more sa roditeljima Srbi je dočekali "na nož", nastao rat na mrežama
Foto: RINA

sezona u jeku

"PO MENI SU TO PARAZITI" Katarina isprozivala one koji idu na more sa roditeljima Srbi je dočekali "na nož", nastao rat na mrežama

Društvo -

Kada je pravo vreme da deca prestanu da idu na letovanja sa roditeljima i da li "pravo vreme" za tako nešto zapravo postoji tema je koja se nedavno našla na internetu i izazvala oštru raspravu među korisnicima društvenih mreža.

Nju je pokrenula jedna Katarina koja je na svom Iks profilu javno osudila sve punoletne osobe u Srbiji koje i dalje idu sa roditeljima na more, objašnjavajući da je ona od onih koja nakon 18. rođendana više nije letovala sa svojima.

- Je l' vama jasno da neko 18+ ide sa roditeljima na more? Evo ni meni", napisala je ona pa dodala:

- Gde je tu neka samostalnost? Meni bilo glupo sve posle 18. da mi plaćaju".

plaža, crnogorsko primorje, more, letovanje
foto: RINA

Svojom objavom napravila je pravu onlajn diskusiju u kojoj su se našli njeni istomišljenici, ali i oni koju su oštro bili na drugoj strani.

- Au, ti nisi normalna zaista. Šta je problem? Idem na letovanje i zimovanje sa roditeljima svake godine i ići ću jer će jednom doći trenutak kada nećemo biti svi na okupu. I ne vidim problem da se provodi vreme sa porodicom, šta vam je u kakvim ste to porodicama odrastali - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Moji idu sa nama i dalje iako su odrasli. I meni je to divno. Imaju svoje živote, svako svoje društvo, ali te dve nedelje godišnje su samo naše. Moja ćerka (22) sad je s momkom na moru i kad se vrati ide s nama i bratom (16). Svojom voljom.

- Idem na letovanje i zimovanje sa roditeljima svake godine i ići ću jer će jednom doći trenutak kada nećemo biti svi na okupu. I ne vidim problem da se provodi vreme sa porodicom, šta vam je u kakvim ste to porodicama odrastali - piše jedna žena dok druga dodaje:

plaža, more
foto: RINA

- Volim da idem na more sa mojim roditeljima, večeru, gde god i kad god jer volim svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima, pazi ovo: volim čak i da idem na pijacu sa njima, da pomažem oko kupovine i pakovanja stvari u kolica.

"To su po meni paraziti"

Opet bilo je i onih koji su stali na njenu stranu.

- Bukvalno, ako razmišljate na način da ih nekad neće biti, onda nemojte da se razdvajate 365 dana. Po meni su to paraziti, nemam drugo objašnjenje. Oni razmišljaju ovako: 'Ako mogu živeti sa roditeljima do 40. onda mogu i putovati s njima' - glasili su njihovi komentari.

Kurir.rs/ Blic/ A. K.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track