Od kada su društvene mreže postale naša svakodnevica, videli smo doslovno sve. Tokom letnjih meseci, kada je turistička sezona na Jadranu i u Grčkoj, barem što se većine srpskih turista tiče, u jeku, posvedočili smo njihovom raznoraznom ponašanju. Ipak, svake godine nas iznenadi poneki novi snimak kojem se iskreno nasmejemo ili koji nas od šoka prenerazi. Kao što je jedan od poslednjih koji se širi nesagledivim prostranstvom nekadašnjeg Tvitera, danas mreže X.

Devojke koje se kupaju na dušeku u obliku muškog polnog organa, Srbi koji ostavljaju kamenje preko svojih peškira da bi 'rezervisali' mesto na plaži, ili, pak, oni koji u Dobrim vodama glasno slušaju "Veseli se srpski rode", neopterećeni turistima u okruženju, koji bi da uživaju u tišini, samo je deo letnjih prizora do sada. Ipak, sada se pojavio snimak koji preti da zaseni sve prethodno navedeno, a glavni akteri su dvojica muškaraca i jedno prase.Ono za ražanj.

screenshot-20230809-095240.jpg
Youtube Printscreen 
foto: Youtube Printscreen

A pre nego što su ga okrenuli na ražnju - nasred plaže - momci, za koje iz komentara saznajemo da su iz Srbije, odlučili su da prase 'properu'. U moru.

Drugi su to snimili i okačili na društvenu mrežu X, a snimak je za kratko vreme postao vrlo viralan i izazvao veliki broj reakcija i komentara.

Ovo samo Srbi mogu da smisle

- Ovo mogu biti samo Srbi. Kako im samo ovakve stvari padnu na pamet? Živo me interesuje. Evo zašto ne treba Srbe voditi svuda, prvo - jadno prase, drugo - količina đubreta koju ostave za sobom na plaži je neverovatna, Paradajz turisti se vratili da zavladaju plažama - samo su neki od komentara tviteraša koji su osvanuli ispod spornog video zapisa.

Inače, nije poznato na kom letovalištu je nastao snimak, ali sudeći po komentarima 'autora' videa, zaključujemo da je u pitanju mesto na kom ima podosta srpskih turista, jer oni koji su sve snimili pričaju na našem jeziku.

Kurir.rs/ zena.blic.rs/ A. K.

Bonus video:

Kurir TV ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE