BOLNICA U SREMSKOJ MITROVICI DOBILA 11 NOVIH KLIMA-UREĐAJA ZA ORTOPEDIJU I HIRURGIJU: Odgovor na potrebu za boljim uslovima rada
Foto: Dijana Šćekić

BOLNICA U SREMSKOJ MITROVICI DOBILA 11 NOVIH KLIMA-UREĐAJA ZA ORTOPEDIJU I HIRURGIJU: Odgovor na potrebu za boljim uslovima rada

Društvo -

Bolnica u Sremskoj Mitrovici danas je postala bogatija za 11 novih klima-uređaja, koji će biti instalirani na odeljenjima ortopedije i hirurgije. Ova značajna donacija stigla je zahvaljujući inicijativi novog direktora bolnice, Vojislava Mirnića, i podršci grada Sremska Mitrovica.

Nabavka klima-uređaja predstavlja odgovor na potrebu za boljim uslovima rada i boravka u bolnici, posebno tokom vrelih letnjih meseci kada je klimatizacija najpotrebnija. Do sada je na ovim odeljenjima bio izražen nedostatak klima-uređaja, što je dodatno otežavalo rad medicinskog osoblja i oporavak pacijenata.

Instalacija novih klima-uređaja počinje danas i očekuje se da će uskoro biti završena, čime će se značajno poboljšati uslovi za pacijente i osoblje bolnice.

„Ovo je samo jedna od stavki koje rešava novo rukovodstvo bolnice. Pružanje boljih uslova za naše pacijente i osoblje je naš prioritet“, izjavio je Vojislav Mirnić, novi direktor bolnice.

Bonus video:

07:49

TRUDNICE POTPISUJU SAGLASNOST KOJOM SE BOLNICA OSLOBAĐA ODGOVORNOSTI? Dokument koji izaziva ŠOK i nevericu na društvenim mrežama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track