SRPSKA TIKTOKERKA TINA OTKRILA ISTINU O KUBI: Mit je da ovde nema šta da se jede! Otkrila i koliko dnevno troši na hranu i piće
Tiktokerka otkrila koliko dnevno troši novca u Havani, Foto: Printscreen TikTok

utisci

SRPSKA TIKTOKERKA TINA OTKRILA ISTINU O KUBI: Mit je da ovde nema šta da se jede! Otkrila i koliko dnevno troši na hranu i piće

Društvo -

Tina Grabež iz Beograda, srpska tiktokerka i bivša stjuardesa, nalazi se na odmoru u Havani, a u jednom od svojih video-snimaka otkrila je koliko dnevno novca potroši na hranu i piće.

Navela je da nije neko ko se usuđuje da isprobava uličnu hranu, te da se uglavnom hrani u restoranima.

- Dosta vas je zanimalo šta sam jela na Kubi, obzirom na to da uvek svuda čujete kako ovde nema hrane, pa hajde da vam pokažem. Ja nisam neko ko se usuđuje da isprobava uličnu hranu na ovakvim mestima, tako da sam uvek jela u restoranu - rekla je ona.

Za doručak je uglavnom naručivala jaje ili palačinke uz neko voće.

- Čak sam nalazila sojino mleko za moju kafu, i to bi izašlo na oko 12 evra po osobi. Za ručak bih uglavnom birala morske plodove na kubanski način, i to bi sa pićem izašlo na 15 evra. Za večeru sam uzimala picu ili pastu, i taj obrok je oko 7 evra - ispričala je Tina.

Za dva-tri koktela dnevno trošila je oko 10 evra.

- Što nas dovodi do dnevnog proseka od 44 evra. Mit da turisti nemaju šta da jedu na Kubi, kao i mnogi drugi su, nažalost, rezultat negativne propagande protiv ove zemlje, imaju za cilj da odvrate turiste od dolaska na Kubu. Ali istina je da ovde zapravo ima baš mnogo restorana, kafića i hrana je sasvim solidna - dodala je Tina.

Bonus video:

11:36

Korisne aplikacije za putovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track