ANĐELA SE PRE TRI MESECA PRESELILA U DUBAI: Stan je jedina skupa stavka, ali imate saunu, bazen, teretanu i slanu sobu! (VIDEO)
Anđela već tri meseca živi u Dubaiju, Foto: Printscreen TikTok

cene

ANĐELA SE PRE TRI MESECA PRESELILA U DUBAI: Stan je jedina skupa stavka, ali imate saunu, bazen, teretanu i slanu sobu! (VIDEO)

Društvo -

Personalni trener Anđela Relić pre tri meseca preselila se u Dubai, a nedavno je sa svojim pratiocima otkrila i kako se kreću cene.

Snimila je i kako izgleda stan u kojem živi.

- Pre tri meseca preselila sam se u Dubai da radim kao personalni trener i evo našeg stana. Stan je zapravo jedina skupa stavka u Dubaiju. Gorivo je recimo dosta jeftinije, 40 litara košta 3.000 dinara - navela je ona.

@fitness.andjela Pisite mi sta vas zanima o zivotu u Dubaiju, sta biste najvise voleli da gledate✨ Write me what you want to know about living in Dubai, what would you like to watch the most 🫶🏽 #livingindubai #dubaipersonaltrainer #movetodubai #dubaitiktok #balkantiktok #zivotudubaiju #zivotuinostranstvu #livingabroad #fyp ♬ Enjoy the Moment - Zeca Zilocchi

Dodala je da je cena hrane u marketima ista kao i u Srbiji.

- Cena u restoranima je kao i u Srbiji, malo skuplja. U svakoj zgradi imate saunu, bazen, teretanu, slanu sobu. Iako nam je stan prelep, mi baš nismo imali sreće sa zgradom, ali i o tome i o drugim stvarima koje vas zanimaju pričaću vam u narednim videima - ispričala je Anđela.

Bonus video:

00:09

MILICA SE UDALA ZA KAZAHSTANSKOG MILIONERA! Otišla u Dubai kao promoterka, a sad živi kao u bajci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track