NEKO LAŽIMA UZNEMIRAVA TRUDNICE Oglasio se KBC "Dragiša Mišović" zbog neistina da im ne rade CTG aparati: Imamo ih 7 i svi rade!
Foto: Ana Paunković

6 GODINA NAJBOLJE PORODILIŠTE

NEKO LAŽIMA UZNEMIRAVA TRUDNICE Oglasio se KBC "Dragiša Mišović" zbog neistina da im ne rade CTG aparati: Imamo ih 7 i svi rade!

Društvo -

KBC "Dr Dragiša Mišović" odeljenje za ginekologiju ima sedam CTG aparata i prema oceni majki ovo porodilište je šest godina zaredom ocenjeno kao najbolje.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se anonimne tvrdnje da u ovoj bolnici nema ispravnih CTG aparata. Povodom toga ova zdravstvena ustanova oglasila se saopštenjem u kome negiraju ove tvrdnje.

- Dva CTG aparata su u porodilištu, jedan na operativi, dva na prijemu i dva na patologiji trudnoće. Dakle imamo ukupno sedam ispravnih CTG aparata. Uvereni smo da nam je svima stalo do adekvatne zdravstvene nege svih građana, a posebno trudnica. Sigurni smo, međutim, da neproverenim i neistinitim informacijama na mrežama ni malo ne doprinosimo tome. Šta više, uznemiravamo naše sugrađanke koje prirodno brinu za tok svoje trudnoće - saopštili su iz KBC "Dr Dragiša Mišović" i dodali:

KBC Dragiša Mišović
foto: Ana Paunković

- Stoga apelujemo na sve odgovorne ljude da se uzdrže od plasiranja lažnih informacija i učešća u očiglednoj kampanji sa ciljem da se dovede u pitanje neupitan kvalitet zdravstva u celini, da se omalovaži profesionalni integritet zdravstvenih radnika, uključujući i zaposlene u KBC "Dr Dragiša Mišović".

Podsećaju i da je u ovom porodilištu 2018. godine rođeno 2.196 beba, dok je minule godine taj broj skočio na čak 4.455.

Bonus video:

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track