TIKTOKERKA U AKCIJI SPASAVANJA MIKELANĐELA: "Ko su ovi grozni ljudi?!" Pogledajte gde su vlasnici ostavili ljubimca (VIDEO)
Tiktokerka u akciji spasavanja kornjače, Foto: Printscreen TikTok

plemenito

TIKTOKERKA U AKCIJI SPASAVANJA MIKELANĐELA: "Ko su ovi grozni ljudi?!" Pogledajte gde su vlasnici ostavili ljubimca (VIDEO)

Društvo -

Neodgovorni vlasnici ostavili su svoju kornjaču pored kontejnera u Novom Sadu!

Srećom, to je u prolazu videla jedna korisnica Tiktoka i odvela Mikelanđela, kako ga je sama nazvala, na sigurno.

- Ljudi, našli smo kornjaču pored kontejnera, ostavljenu u ovom zelenom neonskom cegeru. Odmah smo je uzeli, stavili u kola i brže bolje odneli u Dunavski park - navela je ona.

Objavljen je i video na nalogu pod nikom "miss_japanese".

- Moja želja je bila da se ostavi tamo jer sam videla kornjače koje slobodno žive i koje su nastanjene tamo. Tako da sam odlučila da Mikelanđela odvedemo u Dunavski park i da ga stavimo u jezerce - dodala je ona.

Kaže i da ne zna u kakvim uslovima je Mikelanđelo ranije živeo.

- Verovatno u malom terarijumu, tako da je on sada pušten na slobodu i jedno 5-6 minuta nije smeo da uđe. Nije znao šta se dešava i vidite, konačno je zaplivao ljudi. Bila sam presrećna, hvala Bogu pa je video mutiran sa obzirom da smo vrištale ovde kad smo ga puštale. Tako da Mikelanđela možete videti u Dunavskom parku - zaključila je ona.

Bonus video:

06:30

ČAROBNJAK ZA BILJE IZ BORČE: Zoran umesto deponije u svom dvorištu napravio džunglu sa 2.000 biljaka, 500 više od BOTANIČKE BAŠTE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track