CENE HRANE U CRNOJ GORI DUPLO SKUPLJE NEGO PROŠLE GODINE! Kurir izveštava iz Budve: Evo koliki je dnevni trošak za pristojan odmor
Foto: Kurir televizija

nije za prosečan džep

CENE HRANE U CRNOJ GORI DUPLO SKUPLJE NEGO PROŠLE GODINE! Kurir izveštava iz Budve: Evo koliki je dnevni trošak za pristojan odmor

Društvo -

Novinar Kurira Ivan Gajić uključio se u jutarnji program Kurir televizije iz Budve i izveštavao o cenama na crnogorskom primorju koje kako kaže nisu za prosečan džep:

Budva
foto: Kurir televizija

- Manje više uvek je slična situacija kad su cene u pitanju. Pre nego što krene sezona, budu jedne cene, mada su ove godine svakako skuplje. Ranije je moglo da se kupi, na primer, parče pice ili hamburger, konkretno pričamo o prošloj godini i za 2 evra. Sad su cene te hrane duplo skuplje, dakle, pica je 4 evra, hamburger je 4 do 5, ponekad i šest. Pričamo naravno o šetalištu, ne o nekakvim fensi restoranima ili bilo kojim drugim objektima - rekao je Gajić i dodao:

- Ležaljke za sad su 25 evra prva tri reda, 20 evra ostali redovi, ali poučeni ranijim iskustvom, to će otprilike do kraja meseca, početkom avgusta, sve da ode još malo gore, za nekih 5-10 evra. onda imamo isto primjer neke livade, koje su sad klasične livade i generalno služe ako hoćete da se parkirate ili za šta god. Kad krenu turisti, samo se pojave nekI lanci, neki čovek piše parking 3-4 evra i onda počne sve da se naplaćuje, jer kažu lokalci pa moramo od nečeg da živimo cele godine.

01:49

CENE HRANE U CRNOJ GORI DUPLO SKUPLJE NEGO PROŠLE GODINE! Kurir izveštava iz Budve: Evo koliki je dnevni trošak za pristojan odmor

- Kukuruz je 2 evra, a kada pričamo da je jedna prosečna porodica, njih četvoro recimo, mama, tata i deca, pa... Boga mi, ako ne žele da se onako stisnu, već da imaju normalan dan minimalac je nekih 100 evra recimo. Generalno svi su stava da je sve prilično skupo i da za prosečan džep i ovde baš i nije.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:27

MUZIKA MI JE POSTALA DOSADNA, POČEĆU DA SNIMAM BLUZ Estrada šokirala: Vlada kriza pesama, NAJBOLJE MI PROLAZE OBRADE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track