"OSTALA JE TRUDNA SA 16 GODINA, A ONDA JE NJENA SESTRA USVOJILA DETE": Dara iz Srbije ispričala potresnu priču koleginice iz SAD!
Foto: Shutterstock

teška sudbina

"OSTALA JE TRUDNA SA 16 GODINA, A ONDA JE NJENA SESTRA USVOJILA DETE": Dara iz Srbije ispričala potresnu priču koleginice iz SAD!

Društvo -

Dara i Nikola iz Srbije, koji već neko vreme žive i rade u SAD, poznati su na društvenim mrežama gde često objavljuju zanimljive i duhovite snimke iz te daleke zemlje i pričaju kako zapravo izgleda život u Americi.

Međutim, Dara je nedavno na Tik Toku, na nalogu darakata_ objavila jednu vrlo tešku priču, odnosno iskustvo koje je imala njena koleginica iz SAD:

Katići
foto: Tik Tok Printscreen

- Šta se meni dešava i kakve priče slušam, ne verujem... Priča ide. Na poslu sam, radim sa jednom devojkom već šest meseci. Devojka je totalna drama. Znate one likove - te je operisala nešto, te joj bolesna mačka, te joj umrla baba... Znači, stalno neki haos. Trenutno joj bolesna mačka i samo o toj mački priča da bi danas, kroz priču sa mušterijom provukla kako je prošao njen porađaj. Ona ima 27 godina, moje je godište. Ja rekoh: "Jao, ti imaš dete?!". Ona kaže: "Da, da, ima 11 godina". Radim matematiku brzo i kapiram da se ona poradila kad je imala 16 godina. I ja kažem: "Pa, da li živi sa tobom ili šta?", ne znam šta da je pitam. Ona odgovara: "Ne, moja sestra ju je usvojila. Moja rođena sestra je usvojila moj dete" - ovo je našu devojku vrlo iznenadilo, ali je nastavila razgovor:

Beba
foto: Shutterstock

- Ne znam više šta da je pitam u tom trenutku, pa je pitam: "Da li je tata viđa ili...?!" I ona mi kaže: "Ne, ja sam silovana kad sam imala 16 godina i rodila sam to dete". Meni su noge već otkazale. Ne znam šta da kažem devojci, da li da je zagrlim, da li da joj kažem: "Ti si, ženo, heroj nad herojima". Znači, žena normalno dolazi na posao, normalno izgleda, a šta se njoj konstantno dešava?!

Njena koleginica je ispričala da su njena sestra i sestrin muž svakako hteli da usvoje dete i, kada je ona saznala da je ostala trudna, rešili su da će usvojiti njeno.

- Međutim, i njena sestra saznaje da je i ona trudna. Ova ju je pitala: "Dobro, hoćeš li uprkos tome uzeti i moje dete?!" i ova je odgovorila da hoće. Dakle, desilo se da su bile trudne u isto vreme, ali one su se porađale u isto vreme. Ljudi, ne, ja ne verujem. U isto vreme, u bolnici su ležale zajedno i porađale se. Porodile su se sa tipa 10-15 sati razlike. Ovoj mojoj koleginici nisu dali bebu da vidi dva dana da ne bi stvorili tu konekciju. Odmah su je dali njenoj sestri. Ne znam, ja sam ostala šokirana šta se devojci dešava i sa koliko godina je ona to preživela. Stalno zamišljam tu devojčicu od 16 godina, koja je trudna iz jedne takve situacije... Verovatno mi ni pola stvari devojka nije ispričala kada je videla kako menjam boje i koliko je sve ovo za mene šok - ispričala je ona.

"Jao, bože, strašno", "Bože dragi, šta li se njoj u glavi dešavalo?", "Bravo za tu devojku što je rešila da rodi", bili su samo neki od komentara.

- To je ovde normalno. Sa ženama sam radila 25 godina, svašta sam čula - bio je jedan od zabrinjavajućih komentara.

Neki su se zanimali i da li njena koleginica živi blizu deteta i viđa li ga.

- Blizu su, na pola sata vožnje od nje. Kaže da ih viđa, ali imam osećaj kao da nije svesna da je to njeno dete nego sestrino - pojasnila je Dara u komentarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track