ZAŠTO OVA ŽENA UZ POMOĆ DIZALICE ULAZI U STAN?!: "Vraćamo se posle tri dana kući i naizgled sve je normalno, a onda..."
Foto: Tik Tok Printscreen, ja._.ivana

neobičan slučaj

ZAŠTO OVA ŽENA UZ POMOĆ DIZALICE ULAZI U STAN?!: "Vraćamo se posle tri dana kući i naizgled sve je normalno, a onda..."

Društvo -

Kućni ljubimci su veliki izvor radosti i često ih volimo koliko i članove svoje porodice, ali svaki vlasnik zna da su ove životinje isto tako, vrlo često, odgovorne za kojekakve nedaće i neprilike.

Jednu od tih neugodnih sitaucija iskusila je i Ivana, kojoj je mačka navodno, kako tvrdi, postavila rezu na vrata, te nije mogla da uđe u stan.

Dizalicom u stan
foto: Tik Tok Printscreen, ja._.ivana

Naime, ona je na Tik Tok nalogu "ja._.ivana" objavila snimak u kojem tvrdi da je nakon mačkinog nestašluka morala da angažuje dizalicu kako bi ušla u sopstveni stan.

- Morala sam da iznajmim dizalicu da bih ušla u sopstveni stan i to zbog ove mačketine - započela je ona priču i dodala:

Dizalicom u stan
foto: Tik Tok Printscreen, ja._.ivana

- Vraćamo se mi posle tri dana kući i naizgled sve je normalno. Ulazimo na parking, penjemo se, otključavamo vrata, kad neće... Neće jednom, neće pet puta, vrata zaglavljena! Muž već sve po spisku i meni, i mački, i ključevima, i vratima... Počinje da lupa, treska, obija, a ja se u tom haosu setih da sam usput, u našoj ulici, videla kran koji seče stabla posle oluje. Pošaljem ja njega po mašinu i 10 minuta kasnije stiže on sa kamionom - priča ovu stvarno neobičnu priču i dodaje:

@ja._.ivana Koja je najveća glupost koju je vaš ljubimac napravio? 🙃 Ovo je (za sada) najblesavija stvar koja nam se desila od kada imamo Blu. 🐈 Nije da nije bilo još „zločina“ ali ovaj nas je izuo iz cipela! . . . . . . #inspiracija #motivacija #izreke #um #trik #samopouzdanje #psihologija #citatdana #blog #edukacija #saveti #radnasebi #onlineedukacija #radnasebisvakidan #navika #emocije #negativneemocije #anksioznost #stres #strah #hipnoterapija #macka #funnycats ♬ original sound - ja._.ivana

- Ija šta ću - penji se, ulazi, ne pitaj ništa, drž se kako znaš i umeš, skači, preskači, samo da uđem na terasu i otvorim vrata. Inače ode glava i meni i mački... Jedva uskočih, a ova moja je toliko skakala na vrata dok nismo bili tu da je uspela da spusti rezu i zaključa stan sa unutrašnje strane. Genije! I eto. Još jedan dan, još jedan šou, još novca bačenog bezveze, ali kad cicka dođe ovako sve joj je oprošteno! - navela je ona i dodala u opisu snimka:

- Ovo je (za sada) najblesavija stvar koja nam se desila od kada imamo Blu. Nije da nije bilo još "zločina" ali ovaj nas je izuo iz cipela! - ispričala je ona ostavivši mnoge ljude u čudu i neverici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track